Lifestyle

Survivor spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς στον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler: Ο γνωστός παρουσιαστής θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Εξελίξεις έχουμε όσον αφορά το Survivor. Όχι για τη Χριστίνα Κεφαλά ή για την Έλενα Κρεμλίδου που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά σχετικά με την παρουσία του Νίκου Μουτσινά στο νησί της Καραϊβικής. Τι θα συμβεί;

Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται ότι θα πρέπει να ξεκινήσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο. Όπως και στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, έτσι και στο φετινό Survivor, οι δυο αντίπαλες ομάδες θα ενωθούν. Η παραγωγή ετοιμάζει το πάρτι της ένωσης, όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται. Εκεί όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβιωσης θα έχουν την ευκαιρία να ξεχαστούν, να φάνε και να διασκεδάσουν, ξεπερνώντας και πολλές από τις κόντρες που έχουν προκύψει ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να έχει παρόντα στο πάρτι της ένωσης τον Νίκο Μουτσινά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο παρουσιαστής είναι θετικός να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης. Το πάρτι της ένωσης θα γίνει κοντά στο Πάσχα, σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα.

Δείτε το βίντεο

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στο κανάλι του Φαλήρου τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον αφού οι δύο πλευρές τα «βρήκαν» σε όλα και ο γνωστός παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments