Video

MasterChef Spoiler: Ξέσπασε παίκτης μετά την αποχώρησή του

MasterChef Spoiler: Ξέσπασε παίκτης μετά την αποχώρησή του
MasterChef Spoiler: Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι ξέσπασε για όσα έχουν ακουστεί μέσα στο παιχνίδι.

Το MasterChef συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και οι παίκτες με τις αδύναμες προσπάθειες αποχωρούν. Πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από το παιχνίδι ο Κωστής. Ο παίκτης από την Κρήτη ήταν και σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου Κου” και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για όλα όσα έχουν πει οι πρώην συμπαίκτες του για τον ίδιο. Θυμίζουμε ότι παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει, το όνομά του συζητιέται ακόμα.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ίχνος σεβασμού. Το να κρίνεις τον άλλον είναι το πιο εύκολο, το να κριθείς και να κρίνεις τον εαυτό σου, δύσκολα θα το κάνεις. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί, έχω πάντα το θάρρος να ρωτήσω και να κάτσω να συζητήσω με τον άλλον”, ήταν αρχικά τα λόγια του

MasterChef Spoiler: “Το φάντασμά μου υπάρχει ακόμα στο σπίτι”

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Όταν εγώ πάω και ρωτάω “πες μου, έχεις κάτι να μου πεις;”. Όταν σε ρωτάω, ξέρω τι έχει γίνει. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός και υπάρχει χειραγώγηση από πίσω γιατί κάποιοι δεν έχουν νου… Τους χαρακτηρισμούς που αναφέρουν για μένα, για την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου, θα έπρεπε να σκεφτούν λίγο πριν μιλήσουν το γεγονός ότι έχω πίσω μου μια οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Αν δεν σέβονται εμένα, να σεβαστούν τους υπόλοιπους», είπε ο Κωστής Αλεξάκης.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σίγουρα δεν θα σταματήσουν εκεί, το φάντασμά μου υπάρχει ακόμα. Το να με κατηγορούν για κάποια πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν, θα μιλήσω εφ’ όλης της ύλης, και για τις μανούλες του λόχου και για άλλα πράγματα. Δεν περίμενα να περάσουν την καλοσύνη, την ταπεινότητα και την ηρεμία για αδυναμία. Ήμουν πάντα ευθύς. Ειδικά για τη Μαρίνα δεν περίμενα ότι θα πει αυτά τα πράγματα. Δεν μου άρεσε έτσι όπως έγιναν όλα αυτά», ήταν τα λόγια του. Θυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες στο παιχνίδι όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Μένει να δούμε αν ο Κωστής θα κερδίσει την επιστροφή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments