Video

MasterChef αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης έφυγε από το παιχνίδι

MasterChef αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης έφυγε από το παιχνίδι
MasterChef αποχώρηση: Την τέταρτη αποχώρηση από τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Μετά τη νέα ήττα της κόκκινης ομάδας στην ομαδική δοκιμασία ακολουθήθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ο Πάνος Ράπτης σαν αρχηγός επέλεξε να είναι αυτός που θα πάρει την μια ασυλία και υπέδειξε τον Ιωάννη πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αιτιολόγησε αυτή του την απόφαση στο γεγονός ότι το πιάτο του συγκεκριμένου παίκτη είχε την χαμηλότερη βαθμολογία. Στη συνέχεια η κόκκινη ομάδα πάλεψε για την ατομική ασυλία μέσω αγωνίσματος, και τελικά η δεύτερη ασυλία πήγε στον Αντώνη.

Οι κόκκινοι ψήφισαν και οι Κωστής και Διονύσης ήταν οι δυο με τις περισσότερες ψήφους και αυτοί που κλήθηκαν να μαγειρέψουν μαζί με τον Ιωάννη. Οι κορυφαίοι σεφ Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης, ζήτησαν από τους υποψήφιους να δημιουργήσουν δύο διαφορετικά πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό που θα ήταν πιάτα αντιγραφής. Οι δύο σεφ είναι δίδυμα αδέρφια, κορυφαίος ο καθένας στο είδος του. Μάλιστα οι επίδοξοι μάγειρες είχαν στη διάθεση τους δυο ολόκληρες ώρες.

Οι αστοχίες κόστισαν στον Κωστή

Παρά το γεγονός ότι οι τρεις υποψήφιοι είχαν στη διάθεση τους 120 λεπτά δεν απέφυγαν τις αστοχίες. Αυτό είναι δείγμα για το πόσο απαιτητικά είναι φέτος τα πράγματα στο MasterChef. Ο Διονύσης δούλεψε πιο μεθοδικά από τους τρεις, δεν είχε σοβαρές αστοχίες και τα πιάτα του πλησίασαν περισσότερο από όλα στα πρωτότυπα. Κάπως έτσι εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι έχοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Αντίθετα οι Ιωάννης και Κωστής είχαν κάποιες παραλήψεις στα πιάτα τους, ενώ ο δεύτερος είχε και σοβαρές αδυναμίες στην προσπάθεια του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης από την Κρήτη να είναι αυτός που αποχωρεί.

Ο Κωστής κατάλαβε νωρίς ότι δεν έχει πολλές ελπίδες και δεν έκρυψε την πίκρα του που έφυγε τόσο νωρίς. Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τόνισε ότι περίμενε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι την τελική δεκάδα του διαγωνισμού. Ωστόσο έδωσε υπόσχεση ότι θα επιστρέψει και μάλλον περιμένει τη δεύτερη ευκαιρία που παίρνουν κάθε χρόνο οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη απώλεια για την κόκκινη ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments