Lifestyle

Το πολυσυζητημένο ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου

Το πολυσυζητημένο ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου
Όταν η Μαρία Μπακοδήμου προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά με το ντεκολτέ της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελληνική σόουμπιζ. Μπορεί να τα χρόνια να περνάνε αλλά η ίδια παραμένει εντυπωσιακή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η ξανθιά παρουσιάστρια είναι σαν το καλό κρασί. Όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και καλύτερη. Ένα από τα εντυπωσιακότερα πράγματα πάνω της είναι το ντεκολτέ της. Η ίδια το γνωρίζει καλά και επιλέγει ρούχα που της το τονίζουν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίσεις της έχουν σχολιαστεί. Αποκορύφωμα όλων ήταν σε ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us στην τηλεόραση του Open. Η παρουσιάστρια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής, αλλά το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει την έκανε απόλυτη πρωταγωνίστρια. Σε σημείο που κανένας δεν είχε δώσει βάση στους διαγωνιζόμενους.

Μάλιστα, σχολιάζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της είχε τονίσει ότι φοράει αυτά τα ρούχα γιατί της αρέσουν. Επίσης είχε προσθέσει ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να φοράει τα ρούχα που θέλει χωρίς να ασχολείται με το τι θα πουν οι άλλοι. “Με ρωτάνε και γυναίκες. Τι είναι αυτό; Τι σημαίνει αυτό; Γιατί πρέπει μια γυναίκα να δώσει λογαριασμό για το πώς θα ντυθεί; Όπως της αρέσει θα ντυθεί. Ο καθένας έχει μια εικόνα για τον εαυτό του. Μπορεί να είναι σέξι, μπορεί να νιώθει down. Όπως νιώθει θα ντυθεί” είπε μετά από σχετική ερώτηση.

Η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου σε φωτογράφηση

Η Μαρία Μπακοδήμου σε φωτογράφηση

Μαρία Μπακοδήμου: Μερικά λόγια για την παρουσιάστρια

Γεννήθηκε το 1965 στο Μεσολόγγι όπου έζησε μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Αθήνα που έζησε μέχρι να τελειώσει το σχολείο. Σε ηλικία 18 ετών πέρασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεκινώντας τις σπουδές της. Δύο χρόνια μετά αποφάσισε να γίνει ηθοποιός δίνοντας εξετάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος όπου και πέρασε ξεκινώντας σπουδές υποκριτικής. Αποφοίτησε από το ΚΘΒΕ τέσσερα χρόνια μετά ξεκινώντας να δουλεύει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη ενώ στις αρχές του 1990 επέστρεψε στην Αθήνα.

Το 1999 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Νίκου Περάκη Θηλυκή Εταιρία. Το 2003 συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Νίκο Περάκη στη ταινία Η Λίζα και όλοι οι άλλοι όπου υποδύθηκε την διευθύντρια του περιοδικού που εργαζόταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας. Το 2008 έλαβε μέρος στην ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου Μόλις Χώρισα με πρωταγωνίστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Το 2011 συνεργάστηκε για ακόμη μία φορά με τον Νίκο Περάκη στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά όπου υποδύθηκε τον εαυτό της. Το 2017 συνεργάστηκε για τέταρτη φορά με τον Περάκη στην ταινία Success Story.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments