Πολιτική

Μίλτος Χρυσομάλλης: Παραβίασε το lockdown ο βουλευτής της ΝΔ – Του επιβλήθηκε πρόστιμο

Μίλτος Χρυσομάλλης: Παραβίασε το lockdown ο βουλευτής της ΝΔ – Του επιβλήθηκε πρόστιμο
Μίλτος Χρυσομάλλης: Αυστηρή η επίπληξη από τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στον βουλευτή στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος είναι βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, πλήρωσε πρόστιμο για τον κορωνοϊό και δέχθηκε αυστηρή κριτική από τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος γιατί παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Στον βουλευτή μάλιστα, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Ιωάννης Μπούγας, τον κάλεσε και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη. Στόχος η ίδια μεταχείριση όλων αναφορικά με τα μέτρα και τις παραβάσεις τους, την ώρα που όλοι μαζί δίνουμε μια μάχη εναντίον του φονικού ιού.

Μίλτος Χρυσομάλλης

Μίλτος Χρυσομάλλης: Ποιος είναι ο βουλευτής της ΝΔ

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης γεννήθηκε το 1977, πρωτότοκος γιος του χειρουργού Παναγιώτη Χρυσομάλλη και της αναισθησιολόγου Κανέλλας Μιχαλολιάκου. Το 1996, αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 2002. Θέλοντας να επενδύσει στη γνώση, ξεκίνησε το Διδακτορικό μου στο Αριστοτέλειο το 2003, το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2008.

Παράλληλα με τις διδακτορικές του  σπουδές, από το 2002 έχει συμμετάσχει σε σημαντικά ερευνητικά έργα στο αντικείμενο των σπουδών του, όπως για παράδειγμα «Οδική ασφάλεια της Εγνατίας οδού» και «Έρευνα ηχητικού περιβάλλοντος στον οδικό άξονα Π.Α.Θ.Ε» για τα τμήματα Αθηνών, Λαμίας, Λάρισας. Επίσης, έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει σχετικές με την εξειδίκευσή μου, επιστημονικές μελέτες.

Από το 2003, εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός και συνεργάτης, σε τεχνικό γραφείο στην Καλαμάτα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πλήθος έργων. Μεταξύ αυτών, μετείχε στην ομάδα έργου που συνέταξε και προσέφερε δωρεάν τη μελέτη του 2ου ΚΑΠΗ Καλαμάτας. Παράλληλα με την επιστημονική κι επαγγελματική του πορεία, από το 1997 ασχολείται με τα κοινά, μέσα από τη δραστηριότητά του ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Ενδεικτικά:

  • 2003 με 2004 μέλος του Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
  • 2004 με 2007, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
  • 2005 με 2008, συνεργάτης του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας & Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΚΠΕΕ).
  • 2010, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
  • 2014 με 2016, Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments