Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [04/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [04/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [04/03/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [04/03/21].

Κριός

Καλό θα είναι πότε-πότε να ρίχνετε μια ματιά στις προηγούμενες σχέσεις σας και να εξετάζετε πού μπορεί να έχετε κάνει λάθος, καθώς και τι έχετε κάνει σωστά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μην πέσετε ξανά στην ίδια παγίδα. Δώστε προσοχή στα μοτίβα συμπεριφοράς σας στην ερωτική σας ζωή και κάντε τις απαιτούμενες αλλαγές.

Ταύρος 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να καταλάβετε τα όρια της τρέχουσας σχέσης σας και αν υπάρχουν περιθώρια να τα επεκτείνετε. Η απάντηση είναι ότι αυτό εξαρτάται από την διάθεση, τόσο την δική σας όσο και του/της συντρόφου σας. Ίσως θα πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε.

Δίδυμοι

Σήμερα σας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να εξετάσετε αν είστε και οι δύο ικανοποιημένοι από την σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και να συζητήσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Εάν δεν μπορέσετε να φτάσετε στην καρδιά του προβλήματος με την πρώτη, μην τα παρατήσετε.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε λίγο στην ερωτική σας ζωή. Εάν τόσο καιρό επιδιώκετε να συνάψετε σχέση με κάποιο άτομο χωρίς επιτυχία, ίσως ήρθε η ώρα να στρέψετε αλλού τα βέλη σας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να τον/την αφήσετε.

Λέων 

Ίσως να μην χρειαστεί να αλλάξετε πάρα πολλά για να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει καλύτερα, αρκούν μερικές μικρές αλλαγές που θα μπορούσαν ωστόσο να κάνουν μεγάλη διαφορά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πιάσετε δουλειά και να δείτε τι μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας χαλαρής, θερμής και ειλικρινής συζήτησης.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι ίσως θα πρέπει να κάνετε περισσότερο θόρυβο για να ακουστείτε σήμερα. Μην ανησυχείτε ότι θα εκτεθείτε ή θα έρθετε σε αμηχανία. Αυτή την φορά είστε τόσο σίγουροι ότι αυτή η σχέση έχει τη δυνατότητα να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους, που είστε πρόθυμοι να κάποια πράγματα. Δείξτε τόλμη!

Ζυγός 

Συνήθως είστε αρκετά διακριτικοί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα ερωτικά σας. Αλλά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν θα έχετε κανένα δισταγμό να δείξετε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι. Τι θα φέρει μια τέτοια αλλαγή; Η επιθυμία σας για αυτό το άτομο υπερνικά κάθε αμφιβολία.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ξανά κάποιο άτομο που ένας φίλος σας είχε «κλέψει» από εσάς. Έχετε μια τολμηρή και δυναμική διάθεση, και δεν διστάζετε να του/της υπενθυμίσετε πόσο διασκεδαστικοί και ελκυστικοί είστε.

Τοξότης 

Ίσως θα πρέπει να προσαρμόσετε κάποια πράγματα αν θέλετε να τα πάτε καλά με τον/την σύντροφό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μάλλον έχει κουραστεί με κάποιες από τις συνήθειες σας. Για μια φορά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να αλλάξετε κάτι, οτιδήποτε, για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο συναρπαστική.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερνής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε μια νέα σχέση. Κάποιος/α που γνωρίσατε πρόσφατα αρχίζει να φαίνεται σαν μια πολύ καλή περίπτωση. Ίσως όταν τον/την πρωτοσυναντήσατε να είχατε ανησυχίες για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας, αλλά πλέον θεωρείτε ότι η γνωριμία σας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που σας έχουν συμβεί.

Υδροχόος

Ο έρωτας όπως και η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω του. Η σχέση σας πάντως περνάει την καλύτερη φάση της, καθώς εσείς και ο/η σύντροφος σας απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου. Σε στιγμές όπως αυτή, η ζωή σας φαίνεται πραγματικά υπέροχη και αισθάνεστε ερωτευμένοι με όλο τον κόσμο.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Εάν έχετε κάνει τα πρώτα δοκιμαστικά βήματα σε μια νέα σχέση, σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε καταφέρει να προσελκύσετε κάποιον/α πολύ ξεχωριστό/ή στη ζωή σας. Να είστε προετοιμασμένοι, καθώς σας περιμένουν μερικές πολύ ευχάριστες ανακαλύψεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments