Αθλητισμός

Άρης: Οπαδός της ομάδας συνελήφθη

Άρης: Οπαδός της ομάδας συνελήφθη
Άρης: Οπαδός της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας είδε τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες αφού έβρισε μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Ο Άρης παραλίγο χθες να πάρει τη μεγάλη πρόκριση από τον Ολυμπιακό για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά εξαιτίας της απροσεξίας του Χουλιάν Κουέστα και της εξυπνάδας του Ανδρέα Μπουχαλάκη έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι την πρόκριση για τα ημιτελικά έχουν πάρει: ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Η χαμένη πρόκριση φαίνεται ότι πείραξε πολύ έναν οπαδό του Άρη που στη συνέχεια παρεκτράπηκε. Όπως αναφέρει το thestival.gr, χειροπέδες σε έναν 35χρονο οπαδό του Άρη πέρασαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους της Διεύθυντης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Τι συνέβη; Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, o 35χρονος και 9 ακόμα οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ζήτησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» έτσι ώστε να μαζέψουν τα πανό που είχαν αναρτηθεί για το παιχνίδι.

Όταν η είσοδος τους επετράπη, ο 35χρονος και ένας ακόμα οπαδός του Άρη επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της ασφάλειας της αποστολής του Ολυμπιακού. Το επεισόδιο δεν έλαβε περαιτέρω έκταση. Λίγη ώρα μετά το συμβάν, ο δράστης της φραστικής επίθεσης βρέθηκε στα χέρια των αρχών και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον οπαδό των «κιτρινόμαυρων» βαραίνει η κατηγορία της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων.

Άρης: Φωτογραφία αρχείου με οπαδούς της ομάδας

Άρης: Φωτογραφία αρχείου με οπαδούς της ομάδας

Άρης: Μεγάλη η στεναχώρια του Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, με τους συμπαίκτες του να δείχνουν πως τον στηρίζουν παρά το χθεσινό λάθος του. Επίσης, οι περισσότεροι από τους οπαδούς του Άρη παραδέχονται ότι το λάθος που έκανε ήταν σοβαρό, αλλά εξηγούν πως δεν έφταιγε μόνο ο ίδιος αλλά και οι αμυντικοί του που δεν τον ειδοποίησαν.

Στην τελευταία ανάρτηση του Ισπανού τερματοφύλακα στο Instagram, πολλοί «κιτρινόμαυροι» οπαδοί έσπευσαν να σχολιάσουν και να στηρίξουν δημόσια τον έμπειρο κίπερ του Άρη.

Αρκετοί του γράφουν να μείνει δυνατός, άλλοι να μην τα παρατήσει και ότι η ποιότητά του δεν μπορεί να κριθεί από ένα λάθος. Αλλοι οπαδοί του Άρη εστιάζουν πως το λάθος ήταν σοβαρό, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω και όλοι πρέπει να συγκεντρωθούν στη συνέχεια της χρονιάς.

Άρης: Οπαδοί, συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο στηρίζουν τον Ισπανό γκολκίπερ

Άρης: Οπαδοί, συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο στηρίζουν τον Ισπανό γκολκίπερ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments