Αθλητισμός

Λαμία – ΠΑΟΚ: 1-1

Λαμία – ΠΑΟΚ: 1-1
Λαμία - ΠΑΟΚ: Οι Φθιώτες πήραν την ισοπαλία παρά τις ελλείψεις, αλλά ο «Δικέφαλος» πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Λαμία πήρε την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ με 1-1 στη ρεβάνς του 4-0, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγυρίζει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια ώρα εξελίξεις υπάρχουν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο Νινούα άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, ενώ το γκολ της ισοφάρισης ο Τζέιμς στο 52′.

Λαμία – ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε αρκετά ελεύθερα στη Λαμία. Τον βοήθησε και το γεγονός, ότι το 5-2 στην Τούμπα απελευθέρωσε τους παίκτες του Γκαρσία από το άγχος, αφού μόνο με αυτοκτονία μπορούσε να χάσει την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στη Λαμία προκειμένου να ανοίξει και έπαιξαν με αντεπιθέσεις, προσπαθώντας να κυκλοφορήσουν γρήγορα τη μπάλα από αριστερά που κινούταν ο Μπάμπα και να μοιράζεται στον Καγκάβα που έπαιζε στον άξονα.

Κάπως έτσι ήρθε το γκολ των Θεσσαλονικιών στο 14′ όταν ο Ιάπωνας βρήκε τον Νινούα που με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 3′ με τον Σφιντέρσκι, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πολύ θετικός. Κέρδισε μάλιστα και το πέναλτι, το οποίο έχασε στο 44′ ο Μουργκ. Πάντως οι Λαμιώτες θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει άμεσα στο 16′, αλλά ο Πασχαλάκης είχε διπλή απάντηση στις προσπάθειες ου Πίτι και του Βασιλακάκη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 46′ με τον Μιχαηλίδη με τον κεφάλι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και αφού δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2, η Λαμία πίεσε και ισοφάρισε στο 52′, με τον Τζέιμς να κάνει το 1-1 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ. Στο 66′ ο Λύρατζης παραλίγο να χριστεί για πρώτη φορά σκόρερ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος πέταξε στον αέρα και απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του παίκτη του ΠΑΟΚ. Στο 87′ είχε καλή στιγμή, αλλά στερήθηκε τύχης, σε μία φάση που ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Λαμία - ΠΑΟΚ: 1-1

Λαμία – ΠΑΟΚ: 1-1

Λαμία – ΠΑΟΚ: Οι συνθέσεις

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Βύντρα, Προβυδάκης (69′ Χατζηστραβός), Σαραμαντάς, Μπιάρνασον (75′ Μπουλούλης), Γκούγκα, Γκαζαριάν (46′ Κωστίκας), Μεντίνα, Ρόμανιτς, Βασιλακάκης.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80′ Κρέσπο), Μπάμπα, Σβαμπ (64′ Ελ Καντουρί), Νινούα (68′ Τσιγγάρα), Μουργκ (80′ Κούτσιας), Τζόλης (64′ Λάμπρου), Καγκάβα, Σφιντέρσκι

Λαμία – ΠΑΟΚ: Δείτε τα highlights

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments