Ελλάδα

Κώστας Δόξας: Aποχωρεί από το Your Face Sounds Familiar

Κώστας Δόξας: Aποχωρεί από το Your Face Sounds Familiar
Κώστας Δόξας: Την απόφαση του να αποχωρήσει από το Your Face Sounds Familiar εκφράζει ο τραγουδιστής.

Ο Κώστας Δόξας αποφάσισε να αποχωρήσει από το Your Face Sounds Familiar. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το show του ΑΝΤ1 μετά τις καταγγελίες της συζύγου του. 

“Προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας. Την απόφαση του να αποχωρήσει από το Your Face Sounds Familiar εκφράζει ο Κώστας Δόξας. Την ίδια ώρα εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση Λιγνάδη, ενώ ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει ότι «η φαρσοκωμωδία σε βάρος του πρέπει να τελειώνει».

 Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωση του αναφέρει

“Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου. Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει”.

 Κώστας Δόξας

Κώστας Δόξας

Κώστας Δόξας: Σοκάρουν οι περιγραφές

Όσον αφορά τον άγριο ξυλοδαρμό που, όπως καταγγέλλει, δέχθηκε από τον τραγουδιστή τον Απρίλιο του 2020, η περιγραφή της σοκάρει. «Από το τέλος του 2018 ζω με το παιδί μου στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και δεν θα είχα λόγο να κάνω μετακόμιση αν τα πράγματα ήταν καλά. Και στις αρχές του ΄20 επέστρεψε με σκοπό να δοκιμάσουμε και πάλι. Αλλά, όταν επέστρεφε, γινόντουσαν όλο και πιο σοβαρά πράγματα, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε τον Απρίλιο του 2020.

Ήταν ένα πολύ έντονο περιστατικό βίας, με γροθιές στο πρόσωπό μου, με κλοτσιές στο σώμα μου, με έπιανε και με χτυπούσε στην ντουλάπα, στον τοίχο, στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης υπήρχαν περιστατικά σωματικής βίας και μου έλεγε ότι για όλα φταίω εγώ».

Τέλος, απευθύνεται και προς τις γυναίκες που έχουν υποστεί παρόμοιες συμπεριφορές στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Αν θεωρήσουμε ότι η οικογένεια είναι η πρωταρχική δομή της κοινωνίας και επειδή υπάρχει ένα ρεύμα και ένα κύμα αυτή την περίοδο που τα θύματα βγαίνουν μπροστά και μιλάνε σε μία προσπάθεια να λυτρωθούν από αυτό που έχουν ζήσει, να βρουν συμμάχους, να νιώσουν τη συναισθησία των ανθρώπων, θεωρώ ότι η ενδοοικογενειακή βία είναι αυτή που πρώτη πρέπει να καταπολεμηθεί. Είναι η ρίζα του κακού. Το σπίτι πρέπει να αποτελεί τη φωλιά μας, το μέρος που αισθανόμαστε ασφαλείς. Θα πρέπει να βγουν και άλλες γυναίκες να μιλήσουν και να πουν το πρόβλημά τους.

»Υπάρχει η γραμμή στήριξης γυναικών στην οποία έχω απευθυνθεί. Υπάρχουν νομικοί σύμβουλοι, ψυχολόγοι κοινωνικοί λειτουργοί. Υπάρχει πόνος, υπάρχουν γυναίκες που φοβούνται να διακόψουν τον γάμο, την κοινωνική κατακραυγή, υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν δικό τους σπίτι. Να αναζητήσουν βοήθεια, οι δομές οργανώνονται».

Κώστας Δόξας: Τι απαντά ο τραγουδιστής

Κώστας Δόξας: Τι απαντά ο τραγουδιστής

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments