Τεχνολογία

WHAT’S UP: Μεγάλη προσφορά από την COSMOTE

WHAT’S UP: Μεγάλη προσφορά από την COSMOTE
WHAT’S UP: Περισσότερα δωρεάν data και λεπτά ομιλίας προς όλους, με τις ανανεωμένες υπηρεσίες «#PARE».

Το WHAT’S UP της COSMOTE προσφέρει περισσότερα δωρεάν data και λεπτά ομιλίας προς όλους με τις ανανεωμένες υπηρεσίες «#Pare_kavatza», «#Pare_dwse» και «#Pare_moirase». Όλοι οι συνδρομητές του WHAT’S UP μπορούν να σερφάρουν και να μιλήσουν στο κινητό περισσότερο από ποτέ, τη στιγμή που το χρειάζονται.

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δωρεάν υπηρεσία που τους ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

  • To «#Pare_kavatza» προσφέρει δωρεάν 5GB ή κλήσεις προς όλους, για 1 ώρα. Οι συνδρομητές μπορούν να το ενεργοποιήσουν 2 φορές το μήνα, όποτε το χρειαστούν.
  • To «#Pare_dwse» δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να δώσουν τα sms, λεπτά ή και ΜΒ, που τους περισσεύουν και να πάρουν δωρεάν τετραπλάσια ΜΒ, λεπτά ή SMS. Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει 2 φορές το μήνα με ισχύ για 2 ημέρες.
  • To «#Pare_moirase» παρέχει δωρεάν 500ΜΒ για social media και chat εφαρμογές, με κάθε ενεργοποίηση. Παράλληλα, ο συνδρομητής μπορεί να μοιράσει από 500ΜΒ επιπλέον, για αντίστοιχη χρήση σε 3 WHAT’S UP φίλους του. Το «#Pare_moirase» μπορεί να ενεργοποιηθεί μία φορά το μήνα και έχει ισχύ 2 ημέρες.

Η ενεργοποίηση των ανανεωμένων υπηρεσιών #PARE μπορεί να γίνει μέσα από το application του WHAT’S UP. Περισσότερα για τις υπηρεσίες #PARE του WHAT’S UP θα βρει κανείς πατώντας εδώ.

WHAT’S UP: Οι δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή

Περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια νέοι χρησιμοποιούν ήδη το WHAT’S UP Application, που είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play, το App Store και πλέον και στο AppGallery. Μέσω του app, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν και να ανανεώνουν το υπόλοιπό τους, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και πακέτα WHAT’S UP, όπως και τις υπηρεσίες #PARE.

Ακόμα, μπορούν να αποκτούν απευθείας κωδικό για να επωφελούνται των διαθέσιμων προσφορών DEALS for YOU και να συμμετέχουν σε ενέργειες του WHAT’S UP EXPERIENCES. Όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή για πρώτη φόρα στο κινητό ή το tablet τους, κερδίζουν αυτόματα 2GB για 7 ημέρες. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες γίνεται χωρίς κωδικούς, καθώς η εφαρμογή λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM του χρήστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments