Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ψάχνουν για αντικαταστάτη

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ψάχνουν για αντικαταστάτη
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν πως στην εβδομάδα που έρχεται πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, «οι πράσινοι» θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή.

Μικρή φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, μετά τη νέα της «πράσινης» ομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ώρα που στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League δίνεται μάχη για τη βαθμολογία και τις θέσεις. Και αυτή τη φορά το πρωτάθλημα φαίνεται πως κόστισε πολύ στον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του να φτάσει την πρώτη τετράδα και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», από τη στιγμή που έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο.

Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως ο Λάζλο Μπόλονι οδηγείται, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, στην πόρτα της εξόδου. Ο 68χρονος τεχνικός αναμένεται να «τελειώσει» άμεσα από τους «πράσινους», καθώς και η διοίκηση θεωρεί πως με τον Μπόλονι παρόντα στο «τιμόνι» δεν μπορεί να αναστραφεί η όλη κατάσταση. Εξάλλου, οι σχέσεις του με το μεγαλύτερο μέρος των παικτών είναι κάκιστες και το κλίμα εντός των αποδυτηρίων παραμένει πολύ άσχημο.

Λάζλο Μπόλονι Παναθηναϊκός

Λάζλο Μπόλονι

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πάρει για τα καλά πλέον τον… αέρα του Παναθηναϊκού. Και τρεις μέρες μετά το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο (2-1) και την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τον νίκησε ξανά αυτή τη φορά στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μιλιντσεάνου το «χρυσό» γκολ για την ομάδα των Ιωαννίνων που νίκησε τρεις φορές τους «πράσινους» μέσα σε 17 ημέρες.

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του;

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ έδαφος για την πρώτη τετράδα, που έμεινε μακριά από τη νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική. Και γίνεται διαρκώς πιο «βαρύ» το κλίμα από τα αρνητικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και όλα δείχνουν πως στην εβδομάδα που έρχεται πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (14 Μαρτίου) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Και θα έχει άλλον τεχνικό στον πάγκο του στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το ερώτημα λοιπόν, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, είναι ποια θα είναι αυτή η επιλογή. Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, που θήτευσε στον Παναθηναϊκό από τον Μάιο του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2015, είχε «παίξει» δυνατά και τον περασμένο Οκτώβρη, όταν έφυγε ο Ντάνι Πογιάτος. Κι αυτή τη στιγμή είναι ξανά στους βασικούς υποψήφιους για τον «διάδοχο» του Μπόλονι. Σκοπός εξάλλου, είναι να κρατηθεί η μεγαλύτερη δυνατή «ισορροπία» με τον general manager της ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος ήρθε καθ’ υπόδειξην Μπόλονι ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τον εκτιμά πολύ και θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα. Όπως και να έχει όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Λάζλο Μπόλονι Παναθηναϊκός

Λάζλο Μπόλονι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments