Αθλητισμός

Παναιτωλικός – Βόλος 1-0

Παναιτωλικός – Βόλος 1-0
Παναιτωλικός - Βόλος: Τα «καναρίνια» με τη νίκη τους ανέβηκαν στην 11η θέση της κατάταξης, ξεπερνώντας τη Λαμία και τον ΟΦΗ

Ημέρα των γηπεδούχων είναι η σημερινή. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας  και ο Παναιτωλικός επικράτησε του Βόλου με σκορ 1-0, για την 25η αγωνιστική της Super League και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνει για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.  Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Αριγίμπι στο 75΄. Έτσι, τα «καναρίνια» ανέβηκαν στην 11η θέση της κατάταξης, ξεπερνώντας τη Λαμία και τον ΟΦΗ.

Παναιτωλικός – Βόλος: Τι έγινε στο ματς

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Παναιτωλικό, με τον Κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του Αριγίμπι στο 28΄. Στο 39΄ ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά καθυστέρησε και τελικά πάσαρε στον Εντινγκά που αστόχησε, για να κλείσει το ημίχρονο με διπλή ευκαιρία για το Βόλο, στο 42΄, με διαδοχικά σουτ των Μπαριέντος και Μαρτίνες, το πρώτο εκ των οποίων σταμάτησε στο σώμα του Βάντερσον και το δεύτερο αποκρούστηκε από τον Μελίσσα.

Παναιτωλικός - Βόλος

Παναιτωλικός – Βόλος:

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό και φάσεις ως το 75΄, όταν ο Ταχάρ με παράλληλο γύρισμα βρήκε τον Αριγίμπι, που μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Δουβίκας στο 80΄ δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει την προβολή στη σέντρα του Φεράρι και ο Παναιτωλικός κράτησε το πολύτιμο 1-0 ως το τέλος.

Παναιτωλικός – Βόλος: Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Περέιρα, Μεντίνα (70΄ Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Εντινγκά, Ντάλσιο (84΄ Μάλης), Μάζουρεκ (83΄ Ντουάρτε), Ντίας (54΄ Ταχάρ), Αριγίμπι, Καρέλης (70΄ Ματσόλα)

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Φεράρι, Γκρίλο, Τέκιο, Τσοκάνης (77΄ Μπουένο), Ριένστρα (66΄ Μπαρτόλο), Δουβίκας, Μαρτίνες, Νίνης, Μπαριέντος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments