Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Αυτά λένε οι δύο προπονητές για την ισοπαλία

ΠΑΟΚ – Άρης: Αυτά λένε οι δύο προπονητές για την ισοπαλία
ΠΑΟΚ - Άρης: Με σκορ 2-2 έληξε το ντέρμπι της 25ης Super League.

Ο Άρης βρέθηκε μια “ανάσα” από το να φύγει με το διπλό από την Τούμπα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League, ωστόσο έγινε η ανατροπή και τελικά ο φωτεινός πίνακας στο τέλος έδειξε 2-2. Στο τέλος του αγώνα οι προπονητές των δύο συλλόγων έκαναν τις δικές τους δηλώσεις.

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο Πάμπλο Γκαρσία επισήμανε στη NOVA

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή, ξέραμε ότι είχαν γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης παρουσίασε πρόβλημα την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσε να ήταν μαζί μας. Βάλαμε τον Ουάρντα στα πλάγια, που έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο χώρο του κέντρου, αλλά τον “θυσιάσαμε” κατά κάποιο τρόπο. Ο Καγκάβα πήρε την ευκαιρία του για να αγωνιστεί. Μας στοίχισε που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μας βοήθησε που παίξαμε με δύο φορ στο δεύτερο μέρος. Η ευθύνη είναι πάντα δικιά μου όταν κάνω την ενδεκάδα. Με δύο επιθετικούς ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καλά. Ξέρουμε καλά το ρόστερ της ομάδας που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένους από κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσιγγάρας που ήταν καλός σήμερα. Μένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Θα δώσουμε το μάξιμουμ μέχρι το φινάλε της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Να αγωνίζονται παίκτες με διάθεση για τη νίκη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ποιοι έχουν συμβόλαια και το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει».

ΠΑΟΚ - Άρης

ΠΑΟΚ – Άρης

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, σημείωσε από την πλευρά του: «Ήμασταν καλύτεροι, θα έπρεπε να είχαμε κάνει το 0-3 με τον Μάνο και να μιλούσε για έναν μεγάλο θρίαμβο. Παρόλο αυτά, δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος, δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον ΠΑΟΚ και αναγκαστήκαμε να βάλουμε και τρίτο στόπερ αλλά μόλις μπήκε στο παιχνίδι, μπήκε και το γκολ και δώσαμε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Το πρώτο γκολ ήταν αμυντικό λάθος, το πέναλτι δεν ξέρω αν είναι. Αντί ενός μεγάλου θριάμβου, φεύγουμε ανικανοποίητοι. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Μέχρι το 87’ κερδίζαμε 0-2 και είμαστε απογοητευμένοι. Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments