Αθλητισμός

Ραφαέλα Σπανουδάκη: Προκρίθηκε στον ημιτελικό

Ραφαέλα Σπανουδάκη: Προκρίθηκε στον ημιτελικό
Ραφαέλα Σπανουδάκη: «Έκανα μια καλή επίδοση, είμαι ευχαριστημένη και πλέον η προσοχή μου στρέφεται στον ημιτελικό», εξέφρασε η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά τον αγώνα της.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν την Πολωνίας (4 με 7 Μαρτίου), ενώ λίγο νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό με κορυφαία επίδοση ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για την πολυαναμενόμενη απονομή του μεταλλίου.

Η Ελληνίδα σπρίντερ πάντως, κατά την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, τερμάτισε δεύτερη στην τέταρτη προκριματική σειρά με 7,33 και αργότερα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό. Πρώτη στη σειρά της τερμάτισε η Ελβετίδα Ντελ Πόντε με 7.26, ενώ την έκτη θέση πήρε η Κύπρια Ιλιβία Φωτοπούλου με 7.69.

Αντίθετα, με τη Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση οι άλλες δύο Ελληνίδες που συμμετείχαν στα προκριματικά, η Μαρία Γάτου και η Κέλυ Σαμάνη. Η πρώτη, μετείχε στην τέταρτη σειρά και με 7.40 πήρε την έκτη θέση, ενώ η Σαμάνη με 7.69 ήταν όγδοη στην πέμπτη σειρά. Στο σύνολο η Γάτου κατετάγη εικοστή έβδομη και η Σαμάνη στην 37η θέση.

Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ραφαέλα Σπανουδάκη: «Έκανα μια καλή επίδοση και είμαι ευχαριστημένη»

«Έκανα μια καλή επίδοση, είμαι ευχαριστημένη και πλέον η προσοχή μου στρέφεται στον ημιτελικό», εξέφρασε η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά τον αγώνα της και την πρόκριση με τον 15ο καλύτερο χρόνο. Από την πλευρά της η Μαρία Γάτου, είπε πως «δεν είμαι ευχαριστημένη ήθελα να περάσω στον ημιτελικό και να κάνω μια καλύτερη επίδοση».

Όσο για την Κέλυ Σαμάνη δήλωσε για το ντεμπούτο της στη διοργάνωση το εξής: «Δεν είμαι ικανοποιημένη. Υπάρχει πικρία και απογοήτευση, που δεν βγήκε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα τρέξει στην δεύτερη ημιτελική σειρά και με 7.23 έχει τη δεύτερη επίδοση, μαζί με τη Ζιντάρ, που έχει την ίδια. Την πρόκριση στον τελικό θα πάρουν οι δύο πρώτες και οι δύο με τους καλύτερους χρόνους στο σύνολο των σειρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments