Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Βρέθηκαν ερωτικές επιστολές ανηλίκων

Δημήτρης Λιγνάδης: Βρέθηκαν ερωτικές επιστολές ανηλίκων
Δημήτρης Λιγνάδης: Βρέθηκαν, στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας του, ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είναι στις φυλακές Τρίπολης μα οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του «τρέχουν». Πριν από δύο ημέρες έγινε γνωστή άλλη μια μήνυση για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου την ώρα που οι αστυνομικοί ήδη έχουν κάνει έρευνα στο σπίτι του.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, κατά τη διάρκεια νέας αυτοψίας στο σπίτι του ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει κριθεί προφυλακιστέος, βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο ίδιος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη στην οικία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, οι Αρχές δεν είχαν ερευνήσει έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου φέρεται να  βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Γιατί το συγκεκριμένο σημείο δεν ερευνήθηκε από την αστυνομία;

Εκεί, μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», η αποκάλυψη έγινε όταν στα γραφεία της, έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος. Αυτός περιείχε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, που όπως μας καταγγέλθηκε, δεν ερευνήθηκε από την αστυνομία γιατί δεν τους υποδείχτηκε από τον αδελφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη.

Ο ίδιος φάκελος περιελάμβανε γράμματα και ερωτικές επιστολές επίσης, σε φωτογραφίες. Στη «Μπαμ» δημοσιεύεται μάλιστα, και ένα από αυτά τα γράμματα το οποίο φέρεται να έχει γραφτεί από ένα κορίτσι που όπως αναφέρει, πρωτοείδε τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνη ήταν δέκα ετών. Παράλληλα, η εφημερίδα αποκαλύπτει και φωτογραφικά ντοκουμέντα που της εστάλησαν ενώ εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του προφυλακιστέου ηθοποιού και προσώπων, ακόμα και μαθητών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την κυκλοφορία της εφημερίδας οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν σε νέα έρευνα στην πολυκατοικία εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν το αρχείο που υποδεικνυόταν μέσω των φωτογραφικών ντοκουμέντων που είχαν αποσταλεί στην εφημερίδα.

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι γράφουν οι επιστολές μέσα;

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε το εξής: «Χθες όταν αναρτήσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δύο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν πού αναφερόμαστε. Ο κοινόχρηστος χώρος βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο και εκεί υπήρχε μεγάλο μέρος του αρχείου του με κασέτες, εκατοντάδες ερωτικά γράμματα και προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Σε μια από τις επιστολές μάλιστα, που φέρεται να έχει γραφτεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρεται: «Σε θυμάμαι τα τελευταία 16 χρόνια κι ας ήμουν 10 χρόνων, όταν σε πρωτοείδα. Αλήθεια πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν 10 χρόνων. Και εγώ ερωτεύτηκα το τσίρκο και τα κουρδιστά παιχνίδια. Αυτά, πριν από τις Μπάρμπι». Ενώ σε ένα άλλο γράμμα που φαίνεται να έχει γραφτεί σε σελίδα τετραδίου αναφέρεται: «Σε αγαπώ. Το αποφάσισα και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Και σε όποιον μιλήσει άσχημα θα πω ότι όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments