Video

Δήμητρα Παπίου: H ερμηνεία της Στικούδη

Δήμητρα Παπίου: H ερμηνεία της Στικούδη
Δήμητρα Παπίου: Η Κατερίνα Στικούδη στο «Your Face Sounds Familiar All Star» συγκλόνισε την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία της.

Η Δήμητρα Παπίου είναι μία από τις πιο σπουδαίες λαϊκές φωνές που έχουμε στην Ελλάδα. Όπως κάθε Κυριακή έτσι και χθες το Your Face Sound Familiar καθήλωσε το κοινό με το μοναδικό show που πρόσφεραν οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Aν και ο ανταγωνισμός λόγω του Survivor ήταν μεγάλος τη τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 κατάφερε να μαγνητίσει.

Με ένα διάπλατο χαμόγελο υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό η Μαρία Μπεκατώρου στο δεύτερο επεισόδιο του YFSF που τα είχε όλα. Μία όμως ήταν η νικήτρια της βραδιάς και δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Στικούδη που μάγεψε κοινό και επιτροπή με την εμφάνισή της. Ειδικότερα η Κατερίνα Στικούδη ανακηρύχθηκε νικήτρια του YFSF και τραγούδησε το «Αυτή η νύχτα μένει« της Δήμητρας Παπίου, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Η ίδια καθήλωσε με την ερμηνεία της και ο χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε, η Κατερίνα Στικούδη το έκανε δωρεά στο Παιδικό χωριό SOS.

Δήμητρα Παπίου: Δείτε την Κατερίνα Στικούδη

Επιπλέον οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν ήταν οι:

Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Στικούδη – με τον Κώστα Δόξα και τον Ίαν Στρατή να μην εμφανίζονται στο σόου ( θα είχαν κοινή εμφάνιση ως Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος).

Μετά την εξαιρετική προηγούμενη εμφάνιση ως Άννα Βίσση, ο Θανάσης Αλευράς εμφανίστηκε ξανά στην σκηνή ως γυναίκα τραγουδίστρια. Αυτή τη φορά ντύθηκε Josephine και η ερμηνεία του μαζί με τη χορογραφία πάλι ενθουσίασε κοινό και κριτές. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε ότι έμεινε άφωνη με το βλέμμα που είχε σε όλη την εμφάνιση, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος πέταξε την μοναδική ατάκα ότι «σακατεύτηκε»!

Η πιο συγκινητική εμφάνιση

Η πιο συγκινητική εμφάνιση ήταν εκείνη του Λευτέρη Ελευθερίου ως Θανάσης Βέγγος στην ταινία «Πάρε Κόσμε». Ο σπουδαίος κωμικός ξαναζωντάνεψε μπροστά στο κοινό μέσα από τη μεταμόρφωση του Ελευθερίου, που μπορεί εμφανισιακά να μην έμοιαζε τόσο, όμως η φωνή και το ύφος ήταν πολύ χαρακτηριστικά. «Εξαιρετική η κραυγή σου στο τέλος» σχολίασε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments