Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [08/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [08/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για σήμερα Δευτέρα.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων:

Κριός

Ο/Η σύντροφός σας θέλει να επικεντρωθεί στις πιο απροσδιόριστες πτυχές της σχέσης σας ενώ εσείς είστε πιο προσγειωμένοι, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσετε τις ελπίδες και τα όνειρα του/της αγαπημένου/ης σας.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα μικρό πείραμα όσον αφορά τις σχέσεις σας. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποια είναι η πιο υποσχόμενη, δοκιμάστε να συντονιστείτε με τον μελλοντικό σας εαυτό και να δείτε ποια κατεύθυνση θα ήθελε να ακολουθήσει. Μπορεί να πρόκειται για μια αρκετή ανορθόδοξη μέθοδο αλλά σίγουρα θα μάθετε κάτι ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρατηρήσετε τα όνειρά σας, καθώς το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι κρύβουν σημαντικά μηνύματα για εσάς. Δώστε προσοχή, καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και κόπο στην προσπάθειά σας να βρείτε την απάντηση σε ένα πρόσφατο πρόβλημα συνεργασίας. Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε μερικές από τις φαντασιώσεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν η σχέση σας πέρασε ζόρια τον τελευταίο καιρό, αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να ανακαλύψετε τι θα θέλατε και οι δύο. Τι επιθυμεί η καρδιά σας και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε για να ενισχύσετε τον δεσμό σας;

Λέων 

Οι φαντασιώσεις μας και οι ονειροπολήσεις είναι η πηγή καθοδήγησης και θεραπείας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να τις ακούσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις επιθυμίες σας που αφορούν τις σχέσεις σας. Μπορεί να σας δείξουν πώς να βρείτε τον/την τέλειο/α σύντροφο, αλλά και πού να τον/την βρείτε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε στην σχέση σας με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αρχικά, δεν θα σας είναι εύκολο αλλά αν πραγματικά θέλετε να συνεχιστεί αυτή η σχέση, θα πρέπει να το κάνετε, καθώς και οι δύο είστε έτοιμοι να συζητήσετε για όσα σας απασχολούν.

Ζυγός 

Παρόλο που ο έρωτας και ο ρομαντισμός δεν θα έχουν ιδιαίτερη ένταση σήμερα, μην παραιτείστε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αρχικά μπορεί να μην βιώσετε κάτι ιδιαίτερα βαθύ όταν είστε με τον/την σύντροφό σας, αλλά αυτό θα αλλάξει σιγά-σιγά.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επιμείνετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια δυνητικά δύσκολη κατάσταση, παρόλο που θα προτιμούσατε να απομακρυνθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τον/την σύντροφό σας. Δεν έχει σημασία ποιος ξεκίνησε τον καβγά, αλλά κάποιος από εσάς πρέπει να ξεκινήσει την διαδικασία της συμφιλίωσης. Κάντε το σωστό.

Τοξότης 

Αν μένετε σε μια συγκεκριμένη σχέση μόνο και μόνο επειδή σας προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, αλλά δεν σας ικανοποιεί συναισθηματικά, τότε ίσως πρέπει να αρχίσετε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την κατάσταση και να εξετάσετε τις εναλλακτικές σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να ασχολείστε περισσότερο με τις πιο αιθέριες πτυχές της σχέσης σας που έχετε παραμελήσει τα πιο καθημερινά και πεζά πράγματα. Πριν προσγειωθείτε απότομα, ξεκινήστε να ασχολείστε με τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι ίσως χρειαστεί να συζητήσετε με το ταίρι σας συγκεκριμένα πρακτικά ζητήματα που αφορούν την σχέση σας ή να ασχοληθείτε με συμβάσεις που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Μόλις τελειώσετε με αυτό, και οι δύο θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό αρχικά υποδεικνύει ότι θα πρέπει να τακτοποιήσετε ορισμένες βασικές ανάγκες της σχέσης σας. Αισθάνεστε ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα. Ωστόσο, εάν προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες για τις οποίες αδιαφορούσατε τον τελευταίο καιρό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση με τον/την σύντροφό σας, κάτι που δεν μπορεί να είναι κακό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments