Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [08/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [08/03/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τις ερωτικές προβλέψεις της ημέρας:

Κριός

Ακόμα κι αν ξέρεις το λόγο που ο εραστής σου αισθάνεται καταβεβλημένος ή έχει εναλλαγές στη διάθεσή σου, αναγνωρίζεις πως πρέπει να είσαι διαθέσιμη, όταν σε χρειαστεί. Το να προσπαθήσεις να διορθώσεις με τον τρόπο σου τα λάθη του εραστή σου, μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να ευχόσουν να μην το είχες κάνει. Για αυτό αξιοποίησε τη στάση σου, με θετικότητα κι αισιοδοξία για να του ανεβάσεις το ηθικό. Το αντικείμενο του πόθου σου, γνωρίζει πού βρίσκεσαι, αν σε χρειαστεί.

Ταύρος

Η δημιουργικότητα που αξιοποιείς τώρα, θα αποδώσει υπέροχους και παθιασμένους καρπούς. Αυτό στο οποίο εστιάζεις τη φαντασία σου θα είναι ο καταλύτης για να ξεκινήσεις με το ταίρι σου μια μελλοντική περιπέτεια. Ό,τι γίνεται πειραματικά ή με τον τρόπο που πιστεύεις πως είναι ο καλύτερος, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του δεσμού σου. Προσφέρεται σέξι διασκέδαση, που περιλαμβάνει ακόμη και τη δημιουργία σχεδίων.

Δίδυμοι

Προσπάθησε να μην καταπνίξεις τις ενθουσιώδεις ή εμπνευσμένες ιδέες σου. Ανεξάρτητα από το πόσο ασυνήθιστες μπορεί να ακούγονται ή μερικές από αυτές να φαίνονται ουτοπιστικές, αξίζει να τις μοιραστείς με τον εραστή σου. Αν αποτελούν τη βάση για κάποιες συζητήσεις που ίσως διαρκέσουν ώρες, τότε υπάρχει μια σαφής ένδειξη, του δυναμικού που κατέχουν!

Καρκίνος

Προσπάθησε να προσεγγίσεις ή πιθανώς να χτίσεις μια γέφυρα με τον εραστή σου τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε η προθυμία σου να του μιλήσεις και ν’ ακούσεις αυτά που έχει να πει, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια απλή κίνηση όπως να ενημερώσεις κάποιον ότι είναι συνεχώς στο μυαλό σου, θα μπορούσε να αγγίξει υπέροχα την καρδιά του.

Λέων

Έχεις απόλυτο δίκιο που θέλεις να καλύψεις τις ανάγκες σου με όποιο τρόπο μπορείς τώρα. Η συναισθηματική, σωματική και πνευματική προσπάθεια που καταβάλλεις για να δεις τον κόσμο μέσα από ένα πιο αισιόδοξο φακό, θα αποτελέσει την δύναμη της γοητείας σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτό το νέο κύμα θετικότητας θα μετατραπεί σε ζεστασιά, που θα λατρέψει το αντικείμενο του πόθου σου.

Παρθένος

Η αύξηση της ψυχικής διέγερσης ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα είναι ο καταλύτης για μεγάλες απολαύσεις. Έχεις κακομάθει με τις διαθέσιμες επιλογές, σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις μαζί με το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό μπορεί να μοιάζει με τη λύση ενός απλού σταυρόλεξου, ή με ένα διαδικτυακό μάθημα. Θα ανακαλύψεις πως βοηθάει μια συνάντηση μυαλών στην ανάπτυξη της σχέσης σας.

Ζυγός

Το σύμπαν φαίνεται αποφασισμένο να δημιουργήσει σενάρια που θα στρέψουν την προσοχή και την εστίαση τόσο τη δική σου όσο και του αγαπημένου σου, σε θέματα εκτός της ερωτικής σας ζωής. Είτε είναι εκούσιοι οι λόγοι της εστίασής σας σε άλλα θέματα είτε ακούσιοι, το σύμπαν σας πιέζει να συνεργαστείτε. Μην αγνοήσετε την υπόδειξή του.

Σκορπιός

Τα ευγενικά, φιλεύσπλαχνα και καλοπροαίρετα χαρακτηριστικά σου, μπορούν να εφαρμοστούν με εξαιρετικό τρόπο σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου θέματα τώρα. Η ζεστασιά και υποστήριξή σου θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο εραστής σου. Θα μπορούσες να προσφέρεις ενδιαφέρουσες συμβουλές ή πληροφορίες που μπορεί να μην λάβει από αλλού. Για αυτό άφησε την αυθεντική σου καλοσύνη να αναδείξει το πόσο ξεχωριστή είσαι, με υπέροχους και χρήσιμους τρόπους τώρα.

Τοξότης

Πολύ συχνά, σε μια ερωτική σχέση, ο ένας πιστεύεις πως ο σύντροφός του, μπορεί να διαβάζει το μυαλό του ή πως το να μην λέει τίποτε, θα ενθαρρύνει τον άλλον να ρωτήσει. Κι μπορεί αυτή η στρατηγική να είναι αποτελεσματική. Αλλά αν νιώθεις πως αυτό ακριβώς κάνει τώρα το ταίρι σου, σταμάτησέ το αμέσως. Ρώτησέ τον ευθέως τι ακριβώς σκέφτεται. Επειδή οι εικασίες, παρατείνουν την παθιασμένη πρόοδο που προσφέρεται τώρα.

Αιγόκερως

Ένα ρομαντικό ζήτημα στη σχέση σου, θα σου υπενθυμίσει πως μπορείς να δώσεις τη συμβουλή σου σε κάποιον, αλλά δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να την ακολουθήσει! Μπορεί για σένα να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος για το τι ακριβώς θα έκανες αν βρισκόσουν στη θέση του αλλά όχι για αυτόν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να πεις την άποψή σου και να είσαι υποστηρικτική. Όμως η απόφαση, θα είναι δική του.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή για να εκτιμήσεις την αυθεντικότητα όσων νιώθεις, για ένα ρομαντικό σενάριο. Πιθανόν να σκέφτεσαι πως έπρεπε να επανορθώσεις μια κατάσταση ή μπορεί να αισθανθείς πως αυτό που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, δεν έχει καμιά σημασία. Τώρα όμως, έχεις την ευκαιρία να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, χωρίς το κεφάλι σου να εμποδίσει τη σοφία της καρδιάς σου!

Ιχθύες

Οι συζητήσεις δεν χρειάζεται να είναι βαθιές τώρα. Στην πραγματικότητα, αυτό ίσως είναι κάτι που φοβάσαι. Μπορεί να μην αισθάνεσαι πως έχεις την ενέργεια ή τη διάθεση να κάνεις οποιαδήποτε ουσιαστική συζήτηση με τον εραστή σου τώρα. Όμως ακόμη και μια απλή κουβέντα, θα μπορούσε να είναι αναζωογονητική και παρήγορη τώρα. Το μόνο που έχει σημασία είναι να ανοιχτείς στο ταίρι σου ή να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας και όχι να τις εμποδίσεις ή να τις διακόψεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments