Lifestyle

Τζίτζι Χαντίντ: Επέστρεψε στις πασαρέλες πιο σέξι από ποτέ

Τζίτζι Χαντίντ: Επέστρεψε στις πασαρέλες πιο σέξι από ποτέ
Τζίτζι Χαντίντ: Το μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις στο Μιλάνο.

Έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, στην οποία όπως έχει αποκαλυφθεί θα δώσει ελληνικό όνομα, η Τζίτζι Χαντίντ έκανε αυτό που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία. Επέστρεψε στις πασαρέλες. Το σούπερ μόντελ έδωσε το παρόν σε επίδειξη στην Ιταλία και τράβηξε πάνω όλα τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από το χώρο της μόδας, η Τζίτζι Χαντίντ έκανε το comeback. Με νέο λουκ και ιδιαίτερα αδυνατισμένη συμμετείχε στην πασαρέλα της Ντονατέλα Βερσάτσε στο Μιλάνο και άνοιξε το show μαζί με την αδερφή της Μπέλα Χαντίντ. Ένα show όπου παρουσιάστηκε η κολεξιόν φθινόπωρο χειμώνας 2021 σε μια πασαρέλα που θύμιζε λαβύρινθο.

Τζίτζι Χαντίντ: Δείτε παρακάτω εικόνες από την συμμετοχή του μοντέλου στο show της Ντονατέλα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Τις προηγούμενες ημέρες το μοντέλο έκανε κάποιες δηλώσεις για τη νέα της ζωή και το πως είναι να φροντίζει το πέντε μηνών μωρό της. Όπως είπε για τον τοκετό, «ήξερα ότι θα ήταν ο πιο τρελός πόνος στη ζωή μου, αλλά πρέπει να παραδοθείς σε αυτό. Αυτό που πραγματικά ήθελα, ήταν να νιώθω ότι αυτό είναι μια φυσιολογική διαδικασία για τις γυναίκες».

Τζίτζι Χαντίντ: Τι δεν ξέρουμε για το μοντέλο

Η Τζελένα Νούρα “Τζίτζι” Χαντίντ είναι γεννημένο στις 23 Απριλίου 1995 και είναι Αμερικανίδα μοντέλο. Το 2013 υπόγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models. Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, κατά το Models.com. Τον Ιανουάριο του 2016 ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Έχει φωτογραφηθεί πάνω από 35 φορές για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue διεθνώς.

Από το 2013 μέχρι το 2015 είχε σχέση με τον τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον και μάλιστα εμφανίστηκε στο videoclip του τραγουδιού του, “Surfboard”. Τον Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Ζέιν Μάλικ. Τον Μάρτιο του 2018, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους αλλά δύο μήνες αργότερα, επανασυνδέθηκαν. Χώρισαν ξανά τον Νοέμβριο του 2018 αλλά ύστερα από έναν χρόνο, επανασυνδέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019. Τον Απρίλιο του 2020 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Τον Σεπτέμβριο του 2020 γέννησε την κόρη τους, Κάι Χαντίντ Μάλικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments