Lifestyle

Gigi Hadid: Θα δώσει ελληνικό όνομα στην κόρη της

Gigi Hadid: Θα δώσει ελληνικό όνομα στην κόρη της
Gigi Hadid: Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν το top montel να δίνει στο παιδί της το όνομα "Δωροθέα". Τι "αποκάλυψε" η Taylor Swift;

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι Gigi Hadid και Ζayn Malik κρατώντας στην αγκαλιά τους το μωρό που έφερε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο το γνωστό μοντέλο. Το ενδιαφέρον των φανς λοιπόν, όπως καταλαβαίνει κανείς εστιάζεται πλέον, στο πως θα ονομαστεί το μωρό με τις φήμες να παίρνουν “φωτιά”. 

Εκεί ακριβώς είναι που εμπλέκεται η Taylor Swift.

Μόλις πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του 8ου άλμπουμ της, «Folklore», η Taylor Swift έβγαλε τον 9ο δίσκο της, με τίτλο «Evermore». Και όπως διαδίδουν όσοι την ακολουθούν πιστά, αυτή δεν είναι η μοναδική έκπληξη που ετοίμαζε μέσα στο 2020 η 31χρονη τραγουδίστρια, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί φήμη ότι μέσω του «Evermore» και συγκεκριμένα ενός τίτλου τραγουδιού, αποκάλυψε το όνομα της κόρης της Gigi Hadid και του Zayn Malik.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο, με το όνομα της Betty, της κόρης των Blake Lively και Ryan Reynolds. Αυτή τη φορά η θεωρία των φανς της επικεντρώνεται στη λίστα με τα κομμάτια και του «Folklore» και του «Evermore» σε συνδυασμό με μία πρόσφατη ανάρτηση του μοντέλου στο Instagram. «Αύγουστος, περιμένοντας το κορίτσι μας», γράφει η λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε η Hadid.

Από την μεριά τους οι φανς παρατήρησαν ότι «August» τιτλοφορείται το 8ο track του «Folklore», τη στιγμή που το 8ο track του «Evermore» λέγεται “Dorothea”, δηλαδή Δωροθέα. Θα πέσουν άραγε μέσα;

Η καλλονή έγινε μανούλα στα τέλη του Σεπτέμβρη και από τότε ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της:

«Το κοριτσάκι μας ήρθε στη Γη το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της», έγραψε στα social media λίγο μετά τη γέννα το νεαρό μοντέλο που έχει περπατήσει στην πασαρέλα για γνωστούς οίκους όπως Versace, , Elie Saab, Fendi, Marc Jacobs και Balmain.

Η ανάρτηση έκανε και ο σύντροφός της, Ζayn Malik: 

svg%3E

«Το κοριτσάκι μας ήρθε, υγιές και όμορφο. Το να εκφράσω με λόγια τι νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από τη λογική. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που λέω ότι είναι δική μου και ευχαριστώ για τη ζωή που θα έχουμε μαζί» έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας τα λόγια αυτά με μια φωτογραφία όπου κρατά το χέρι του μωρού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments