Lifestyle

Gigi Hadid: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Gigi Hadid: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram
Gigi Hadid: Το γνωστό μοντέλο έφερε στον κόσμο τον «καρπό» του έρωτά της με τον Zayn Malik.

Η Gigi Hadid γέννησε και αυτό σημαίνει πως έγινε μανούλα- και επίσημα- για πρώτη φορά.

Το top model και ο σύντροφός της, Ζayn Malik απέκτησαν το πρώτο τους μωρό, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα επίσημα και προσωπικά προφίλ τους στο Instagram. Και όπως είναι αναμενόμενο, σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες το διάσημο μοντέλο καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Μάλιστα, υπό άκρα μυστικότητα γέννησε η Gigi Hadid το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπως αποκάλυψε η ίδια, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία ότι έγινε ήδη μητέρα, παρά το ότι ανέβαζε φωτογραφίες εγκυμοσύνης.

«Το κοριτσάκι μας ήρθε στη Γη το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της», έγραψε το νεαρό μοντέλο που έχει περπατήσει στην πασαρέλα για γνωστούς οίκους όπως Versace, Chanel, Elie Saab, Fendi, Marc Jacobs και Balmain. Το top model και ο σύντροφός της, Ζayn Malik απέκτησαν λοιπόν, ένα κοριτσάκι και ανέβασαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες με το χεράκι του μωρού.

Η ανάρτηση του Ζayn Malik Λίγο αφού γέννησε η Gigi Hadid:

Όσο για τον ευτυχή πατέρα σε δική του ανάρτηση στο Instagram έγραψε το εξής: «Το κοριτσάκι μας ήρθε, υγιές και όμορφο. Το να εκφράσω με λόγια τι νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από τη λογική. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που λέω ότι είναι δική μου και ευχαριστώ για τη ζωή που θα έχουμε μαζί».

Θυμίζουμε πως από τον Απρίλιο είναι γνωστό πως η καλλονή περιμένει το πρώτο της μωρό και ύστερα από μερικούς μήνες και έπειτα από αρκετές φήμες που έχουν ακουστεί, γέννησε η Gigi Hadid και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι του μωρού της. Όπως είχε αποκαλύψει και το ίδιο το μοντέλο το μωρό της είχε αργήσει λίγο να έρθει.

Βέβαια, το μωρό μπορεί να άργησε λίγο, μα και η είδηση της γέννησής του δεν έγινε αμέσως γνωστή κι είναι λογικό αν σκεφτούμε ότι η Gigi απέφευγε όλο αυτό το διάστημα και κυρίως στην αρχή της εγκυμοσύνης της να δημοσιεύσει φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την περίοδο που διένυσε. Μάλιστα, λόγω του κορωνοϊού προτίμησε για αρκετούς μήνες να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments