Video

MasterChef Spoiler 9/3: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα

MasterChef Spoiler 9/3: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα
MasterChef Spoiler αποχώρηση 9/3: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για τον παίκτη που θα πρέπει να αφήσει την ποδιά του και να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef έκρυβε πολλές εντάσεις και μια μεγάλη έκπληξη. Μετά την αποχώρηση του Πάνου Ράπτη που έφυγε για προσωπικούς λόγους, κάποιος έπρεπε να πάρει τη θέση του. Αυτός ήταν ο παίκτης που είχε φύγει πριν από εκείνον. Πρόκειται για τον Κωστή από την Κρήτη. Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες παρουσίες στο φετινό MasterChef. Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε βρεθεί στο στόχαστρο και είχε ξεσπάσει όσο ήταν εκτός παιχνιδιού.

Όταν οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ένας πρώην παίκτης θα επιστρέψει το μυαλό όλων πήγε στον Κωστή. Οι πρώην παρέα του δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που τον είδε ξανά. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Σαρακίνης ανέφερε ότι του αρέσει γενικά να βάζει φωτιές ενώ ο Γιάννης Αυλωνίτης το πήγε ένα βήμα παρά πέρα: «Τον ξέρεις τον Εφιάλτη από την Σπάρτη; Δεν πέρασε καθόλου καλά. Ρουφιάνος δεν ήταν αυτός; Έχω θέμα με αυτούς είναι οι χειρότεροι.»

MasterChef spoiler

MasterChef spoiler

MasterChef Spoiler αποχώρηση 9/3: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα

Μετά την είσοδο και τα…Γαλλικά, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για το mystery box. Τη διαδικασία κέρδισε ο Διονύσης που επέλεγε και με τι βασικό υλικό θα μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του. Πρωταγωνιστής ήταν η ντομάτα σε διάφορες μορφές της (Φρέσκια, λιαστή, κονσέρβα). Φυσικά ο Διονύσης επέλεξε να δυσκολέψει τον Κωστή κάτι που δεν προκάλεσε καμία απορία.

Με βάση όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο οι αδύναμες προσπάθειες είναι αρκετές. Για παράδειγμα η Λια δήλωσε μόνη της ότι δεν είναι ευχαριστημένη, ενώ το ίδιο έγινε με την Ηρώ. Κατά πάσα πιθανότητα αυτές οι δυο παίκτριες θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και μένει να δούμε ποιοι θα παλέψουν μαζί τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωστής θα είναι υποψήφιος καθώς η γλυκιά παρασκευή που έκανε δεν ικανοποίησε τους κριτές. Τα πρώτα spoiler αναφέρουν ότι ο Κωστής αναμένεται να είναι υποψήφιος και οι πιθανότητες να αποχωρήσει εκ νέου είναι αρκετά μεγάλες. Μόλις λίγες ώρες μετά την είσοδό του στο παιχνίδι θα κληθεί να βγάλει και πάλι την ποδιά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments