Ελλάδα

Ελένη Καρακάση: Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου

Ελένη Καρακάση: Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου
Ελένη Καρακάση: Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο παίζει στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την χειρότερη εμπειρία της ζωής της σε οντισιόν με γνωστό σκηνοθέτη.

Η Ελένη Καρακάση σε συνέντευξή της μίλησε για την άσχημη εμπειρία που είχε σε οντισιόν με γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Να σημειώσουμε ότι σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας παρέδωσε 5 νέους φακέλους καταγγελιών στην Εισαγγελία, ενώ ο Γιώργος Παρτσαλάκης υπερασπίστηκε τον Σπύρο Μπιμπίλα μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η γνωστή πλέον ως Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες είπε αρχικά: «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

Ελένη Καρακάση: Η προσωπική της αποκάλυψη

Αίσθηση προκάλεσε, όμως, η αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Καρακάση για μια άσχημη προσωπική της εμπειρία σε οντισιόν.

«Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα».

«Μου λένε «γιατί σταματήσατε»; Λέω «γιατί προφανώς δεν σας αρέσει». Μου λένε «Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας». Απαντώ «αυτή είναι η φωνή μου» και σχολιάζουν: «Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου». Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα «τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή» και έφυγα».

Ελένη Καρακάση: Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου

Ελένη Καρακάση: Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου

Να θυμίσουμε ότι άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση έχει γίνει γνωστή στον χώρο του θεάτρου και αφορά τον Νίκο Νικολάου που αρνείται την  κατηγορία. Μάλιστα, το υπουργείο Πολιτισμού με ανακοίνωσή του ανέστειλε τη συνεργασία με τον πρώην πλέον αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Το υπουργείο, ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε ότι: «το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε να προχωρήσει σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του φορέα, για την άμεση και μέχρι νεωτέρας αναστολή της άσκησης των καθηκόντων του αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Νικολάου, τουλάχιστον μέχρι να απαντήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών επί του αιτήματος του Υπουργείου ή να υπάρξουν σαφέστερα δεδομένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments