Lifestyle

Κέισι Μίζιου: Ελεύθερη κι ωραία

Κέισι Μίζιου: Ελεύθερη κι ωραία
Κέισι Μίζιου: H μια από τις τρεις φιναλίστ του GNTM 2, ήταν πολύ ερωτευμένη με το αγόρι της και μιλούσε συνεχώς για εκείνον όσο βρισκόταν μέσα στον διαγωνισμό.

Η Κέισι Μίζιου χώρισε έπειτα από 2 χρόνια σχέσης. Το όμορφο μοντέλο που ήταν μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του GNTM, χώρισε από το σύντροφό της, Δημήτρη. Ωστόσο πρόσφατα μας αποκάλυψε και η Κυριακή Τσανακίδη αν χώρισε.

Κέισι Μίζιου: O χωρισμός

H μια από τις τρεις φιναλίστ του GNTM 2, ήταν πολύ ερωτευμένη με το αγόρι της και μιλούσε συνεχώς για εκείνον όσο βρισκόταν μέσα στον διαγωνισμό μόδας, ενώ στον μεγάλο τελικό η ίδια είπε ότι η φωτογραφία τους θα ήθελε να είναι η φωτογραφία του γάμου τους και πως ανυπομονούσε να της κάνει πρόταση. «Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε, θα με πάρει, θα με αποκαταστήσει, με έχει εκθέσει σε όλη την Ελλάδα, δε γίνεται!» είχε πει γελώντας τότε η Κέισι.

Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο οι δυο τους έκλεισαν δύο χρόνια μαζί, όμως οι τίτλοι τέλους έπεσαν πρόωρα. Κέισι και Δημήτρης όπως φαίνεται, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, και μάλιστα αμφότεροι έχουν διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media.

Κέισι Μίζου: Πρόσφατα είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό

Η πρώην παίκτρια και φιναλίστ του περσινού GNTM, Κέισι Μίζιου, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πώς είναι θετική στον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, το μοντέλο βγήκε στον αέρα της εκπομπής Pop Up μέσω Skype και αποκάλυψε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στους τηλεθεατές ότι νοσεί. Η Κέισι δήλωσε πως κόλλησε τον ιό στην Αθήνα αλλά τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ανέφερε:

«Είμαι καλά. Είμαι σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, όπως όλοι, αλλά δυστυχώς εγώ κόλλησα κορωνοϊό όσο βρισκόμουν στην Αθήνα και τα συμπτώματα μου βγήκαν εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μετά έκανα το τεστ, βγήκε θετικό, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα κι έχουν περάσει σχεδόν 8 μέρες. Πονούσαν τα κόκαλά μου σε υπερβολικό βαθμό, πονούσε το κεφάλι μου, δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω το βλέμμα μου, αλλά πυρετό δεν ανέβασα, αλλά ήταν αυτός ο πόνος και το μπούκωμα». Θετικός βγήκε και ένας πασίγνωστος παρουσιαστής!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments