Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 12 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αυτές είναι οι προβλέψεις για το ερωτοσκόπιο όλων των ζωδίων που σίγουρα πρέπει να ξέρετε, ωστόσο ενημερωθείτε και για το ποιες μέρες χρειάζονται περισσότερο προσοχή.

Ερωτοσκόπιο: Κριός

Δεν σας αρέσει να βιάζεστε, ειδικά στις σχέσεις σας και προτιμάτε να περιμένετε το χρόνο σας περιμένοντας να ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσετε. Το σημερινό ερωτοσκόπιο στο πλανητικό σκηνικό όμως σας παρακινεί να βιαστείτε λίγο. Μην χάνετε το θάρρος σας και προχωρήστε – η ανταπόκριση θα είναι πολύ πιο θετική από ό, τι περιμένατε.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε έναν/μία επίμονο θαυμαστή/θαυμάστρια. Αυτό το άτομο δεν δέχεται το όχι ως απάντηση και φαίνεται εντελώς γοητευμένο από την παρουσία σας. Η απάντησή σας εξαρτάται από το αν κολακεύστε από αυτή την κατάσταση ή όχι. Εάν ναι, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση. Αν όχι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι

Σήμερα στο ερωτοσκόπιο έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μερικές πολύ θετικές αλλαγές στην σχέση σας. Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε την προσοχή σας σε κάτι, τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε μια σοβαρή συζήτηση, καθώς και οι δύο έχετε τη διάθεση να θέσετε τα θεμέλια για μια πιο αρμονική συνεργασία.

 Καρκίνος

Στο ερωτοσκόπιο το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή. Αν μέχρι τώρα ελπίζατε μάταια να πλησιάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε σήμερα η επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι λες και συνεχώς χάνατε την ευκαιρία να συναντηθείτε αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή, κάτι που θα αποδειχθεί μια ευχάριστη εμπειρία και για τους δύο. Ερωτοσκόπιο

Ερωτοσκόπιο: Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και ένταση στην ερωτική σας σχέση. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα και να ζήσετε μια περιπέτεια, Μετά από αυτό, όλα θα αλλάξουν – προς το καλύτερο.

 Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει καθόλου: να πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Το παρελθόν και το μέλλον είναι παρόντα μπροστά σας και το καθένα απαιτεί ένα συγκεκριμένο είδος δράσης για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια τρέχουσα σχέση. Συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας και δείτε πραγματικά τι συμβαίνει.

Ερωτοσκόπιο: Ζυγός

Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο ή αν είναι καλύτερο να το αγνοήσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει να καταλάβετε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Αρχικά μπορεί τε να μιλήσετε μαζί του σε καθαρά πλατωνική και φιλική βάση, χωρίς καμία ένδειξη φλερτ και ανάλογα με την ανταπόκριση που θα έχετε να προχωρήσετε.

 Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πραγματικά θέλετε το καλύτερο για την τρέχουσα σχέση σας αλλά παρά ταύτα έχετε ολοένα και περισσότερο μια ανησυχητική αμφιβολία στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να προβληματιστείτε, αντί να παρασυρθείτε σε απότομες ενέργειες. Ερωτοσκόπιο

Ερωτοσκόπιο: Τοξότης

Τα πάντα σας ενοχλούν σήμερα. Η σχέση σας δείχνει να πηγαίνει καλά, αλλά το μυαλό σας συνεχώς τριγυρνάει πίσω σε μια προηγούμενη σχέση, στην οποία βιώνατε συναισθήματα που τώρα δεν έχετε. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι θετικό, τότε ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά ποιες είναι οι προτεραιότητές σας και να τις ακολουθήσετε.

 Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν μια άσχημη φάση. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να σας προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που ανακύπτουν. Η μόνη δυσκολία είναι ότι η σκέψη ότι θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση.

Ερωτοσκόπιο: Υδροχόος

Μπορεί να ανησυχείτε ότι μια δυνητικά χαλαρή μέρα ενδεχομένως να καταστραφεί από ένα επικείμενο γεγονός. Ευτυχώς, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την σχέση σας είναι να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας, γνωρίζοντας ότι στο τέλος όλα θα είναι καλά. Απλά κάντε το πρώτο βήμα.

 Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι τα συναισθήματα σας από μια σχέση του παρελθόντος επηρεάζουν την απόφαση σας να προχωρήσετε στην τρέχουσα. Αν και μάλλον πρόκειται απλώς για μια φάση, θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Αντί να απογοητεύεστε, να είστε έτοιμοι να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να αδράξετε το μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments