Αθλητισμός

Άρης: Εξελίξεις για την υπόθεση πλαστογραφίας

Άρης: Εξελίξεις για την υπόθεση πλαστογραφίας
Άρης: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση πλαστογραφίας για την οποία ελέγχεται ο Άρης. Καλούνται μάρτυρες. Οι πιθανές ποινές.

Προχωρά η υπόθεση που αφορά την πλαστογράφιση εγγράφου για την οποία ελέγχτεται ο Άρης. Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχοντας τις καταγγελίες από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και το πόρισμα της ΕΠΟ για πλαστογραφία στα χέρια της, προβαίνει σε κλήση των μαρτύρων. Ειδικότερα, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο καλούνται να καταθέσουν οι μάρτυρες, ώστε να αποφασίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας αν θα πάει η υπόθεση στο τελικό στάδιο της δικαστικής απόφασης. Ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καρυπίδης πρόσφατα είχε δηλώσει αναφορικά με άλλη υπόθεση (αυτή την των rapid tests), ότι δέχεται επιθέσεις λόγω του Άρη.

Έτσι αν η ομάδα της Θεσσαλονίλης κριθεί ένοχη, δημιουργούνται νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα καθώς η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί άμεσα. Οι ποινές που μπορούν να επιβληθούν είναι μόνο δύο: Υποβιβασμός ή αφαίρεση 6 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα, καθώς οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες. Άρης

Άρης: Το χρονικό της υπόθεσης

Ύστερα από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής προέκυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία που ονομάζεται Μπόρτσε Λάσκοφ είχε άδεια παραμονής στη χώρας μας και εμφανιζόταν να παίζει στον Άρη. Η αρμόδια αρχή ρώτησε την ΕΠΟ εάν γνωρίζει την υπόθεση και τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με την Ομοσπονδία ν΄ απαντά ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό.

Στα χέρια της Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής υπάρχουν δύο έγραφα. Το ένα αφορά το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη το οποίο φέρει τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Καρυπίδη, αλλά και ένα ακόμα το οποίο υποτίθεται ότι είχε στείλει η ΕΠΟ πρός τους Θεσσαλονικείς.

Άρης: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, είμαστε πεντακάθαροι»

Με ανακοίνωσή του η ΠΑΕ Άρης είχε αναφέρει ότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Αναλυτικά η απάντηση

«Αναφορικά με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Ας μας πούνε για κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ερευνώνται. Κατανοεί και ο πλέον αδαής που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές ντέρμπι, μάλιστα. Ξέρουμε καλά ότι ενοχλούμε. Οι σκελετοί βρίσκονται στις ντουλάπες κάποιων άλλων, όχι της ΠΑΕ Άρης. Ας ψάξουν εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments