Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εξετάζει Μανδά και Χριστογεώργο

ΑΕΚ: Εξετάζει Μανδά και Χριστογεώργο
ΑΕΚ: Τόσο τον Χρήστο Μανδά όσο και τον Νίκο Χριστογεώργο φαίνεται να τσεκάρει η ΑΕΚ για τη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Η ΑΕΚ η οποία έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες περίπου από τον εντυπωσιακό Βόλο, αυτή τη φορά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, φαίνεται να εξετάζει τόσο τον Χρήστο Μανδά όσο και τον Νίκο Χριστογεώργο για τη θέση κάτω από τα γκολποστ.

ΑΕΚ: Της αρέσουν οι περιπτώσεις Μανδά και Χριστογεώργου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την «ΩΡΑ» λοιπόν, η Ένωση εξετάζει τις περιπτώσεις τον Νίκου Χριστογεώργου και Χρήστου Μανδά. Από τη μία, ο Νίκος Χριστογεώργος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Είναι 21 ετών ενώ από πολύ μικρή ηλικία δούλεψε στα πρότυπα που ακολουθεί και η Ακαδημία της Γιουβέντους. Ο Παναθηναϊκός τον έκανε δικό του το 2018, τη στιγμή που είχε δοκιμαστεί σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.

Νίκος Χριστογεώργος

Νίκος Χριστογεώργος

Από την άλλη, ο Χρήστος Μανδάς είναι μόλις 19 ετών και αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Το ντεμπούτο του το έκανε πριν από δύο χρόνια. Όσον αφορά την αξία του ορίζεται στις 500.000 ευρώ ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 11 συμμετοχές στην Super League με 10 γκολ παθητικό. Με την ομάδα από το Περιστέρι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με το μπάι άουτ του να είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Χρήστος Μανδάς

Χρήστος Μανδάς

ΑΕΚ: Πώς θα ενισχυθεί;

Όπως είχε γραφτεί πριν από έναν μήνα, η ΑΕΚ, με την υπάρχουσα κατάσταση του ρόστερ, φαίνεται πως χρειάζεται να κάνει έξι μεταγραφές (τερματοφύλακα, στόπερ – ηγέτη, αριστερό μπακ, ένα ακόμα δημιουργικό χαφ και αντικαταστάτες των Λιβάγια και Ολιβέιρα) με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό η ελληνική ομάδα. Πρόκειται για άποψη που είχε εκφράσει ο Γιώργος Τσακίρης στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στην ανάγκη της Ένωσης να προβεί σε έξι μεταγραφές ενδεκάδας.

Και έτσι θα μπορέσει να βαδίσει για την επόμενη μέρα. Στόχος είναι να κάνει κινήσεις που θα ενισχύσει το ρόστερ ενώ μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο Γιώργος Τσακίρης σημείωσε ότι- γνωρίζοντας τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα του Μανόλο Χιμένεθ- πρέπει η ΑΕΚ να αποφασίσει αν θα πορευτεί μαζί του. Πάντως, οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής σπάνια «βγαίνουν». Και να σημειωθεί πως ο Όλεγκ Νταντσένκο αποτελεί τη μεταγραφή της «12ης ώρας» για την ΑΕΚ, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments