Ελλάδα

Σεξουαλική παρενόχληση Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου κατηγορείται από γονείς

Σεξουαλική παρενόχληση Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου κατηγορείται από γονείς
Σεξουαλική παρενόχληση Βόλος: Γονείς έχουν καταγγείλει 30χρονο φροντιστή που είχε πλησιάσει τα παιδιά τους ερωτικά σε ακαδημία ποδοσφαίρου.

Ο Βόλος έχει σήμερα αναστατωθεί μετά από καταγγελίες γονιών για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους από 30χρονο φροντιστή σε ακαδημία ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι σήμερα έγινε γνωστή και η καταγγελία δύο αθλητριών της κολύμβησης για 74χρονο παράγοντα που τις βίαζε, ενώ τα 17χρονα σήμερα κορίτσια δήλωσαν ότι πήραν θάρρος από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στον αθλητισμό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία που έκαναν γονείς ανήλικων αγοριών, τα οποία έκαναν προπονήσεις σε ποδοσφαιρική ακαδημία του Βόλου. Σύμφωνα με την καταγγελία, φροντιστής της ομάδας φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά και να έστελνε άσεμνο υλικό με γυμνές φωτογραφίες του σε παιδιά που προπονούνταν σε ακαδημία γνωστής ομάδας που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Σεξουαλική παρενόχληση Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου κατηγορείται από γονείς

Σεξουαλική παρενόχληση Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου κατηγορείται από γονείς

Σεξουαλική παρενόχληση Βόλος: Πώς ανακάλυψαν τον φροντιστή

Ένας γονέας εντόπισε στο κινητό του παιδιού του τις γυμνές φωτογραφίες και με αυτόν τον τρόπο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι στην πολύ σοβαρή υπόθεση. Μετά την καταγγελία που έγινε στην ομάδα, ο, σύμφωνα με πληροφορίες, 30χρονος άνδρας απολύθηκε. Ακολούθησε και επίσημη καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από γονείς για (τουλάχιστον) δύο περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα από τις αστυνομικές Αρχές του Βόλου που προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση. Μάλιστα, έχει γίνει έρευνα από την Αστυνομία στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

Αναφορικά, με την καταγγελία που έγινε σήμερα στην Αθήνα, την οποία αναφέραμε πιο πάνω, δύο κοπέλες, που σήμερα είναι 17 ετών, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ και κατήγγειλαν ότι ένας κορυφαίος παράγοντας της κολύμβησης τις κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν μόλις 10 χρονών.

Πρόκειται για έναν 74χρονο Έλληνα, ιδρυτικό στέλεχος κολυμβητικού ομίλου της Αττικής. Οι δύο καταγγέλλουσες περιέγραψαν «με φρικτές λεπτομέρειες», όσα πέρασαν στα χέρια του παράγοντα, τόσο σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και σε ψυχολόγους της ΕΛ. ΑΣ. που κλήθηκαν να τις υποστηρίξουν.

Μετά τις αποκαλύψεις εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο 74χρονος παράγοντας της κολύμβησης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό. Η έρευνα για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments