Lifestyle

Γιώργος Μαζωνάκης: Μπήκα σε ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό

Γιώργος Μαζωνάκης: Μπήκα σε ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό
Γιώργος Μαζωνάκης: «Πέρασα δύσκολα στον στρατό και δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος αποδεικνύει συχνά πυκνά με όσα λέει και κάνει πως «σπάει» τα στερεότυπα όπως πριν έναν μήνα που πήγε για μπάνιο στη θάλασσα ενώ χιόνιζε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση που πήρε να πάει στο ψυχιατρείο με σκοπό να λάβει αναβολή για τον στρατό.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν, ήταν καλεσμένος στον Αντώνη Σρόιτερ στον οποίο και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας στο «Tik Talk» και τον καταξιωμένο παρουσιαστή. Γιώργος Μαζωνάκης

Τα παιδικά του χρόνια και η συγκίνησή του στα λόγια της μαμάς του, η αγάπη του για το τραγούδι, η αρχή της καριέρας του στα 15 και οι δύσκολες στιγμές καθώς και ο στρατός, το ψυχιατρείο και τα αυτόγραφα που έδινε στο Δημοτικό ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε.

Γιώργος Μαζωνάκης: Μίλησε στην άσχημη εμπειρία που έχει από τον στρατό

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην άσχημη εμπειρία που έχει από τον στρατό ενώ αποκάλυψε ότι μοίραζε αυτόγραφα από παιδί. Το εν λόγω απόσπασμα έδειξε η εκπομπή «Happy Day». «Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο».

Γιώργος Μαζωνάκης

Γιώργος Μαζωνάκης: «Πέρασα δύσκολα στον στρατό»

Και συνέχισε: «Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή. Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και α μου φύγει η αγοραφοβία».

«Πέρασα δύσκολα στον στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια. Ήμουν μέσα σε κάγκελα και είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου. Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος απάντησε και στο ερώτημα για μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments