Ελλάδα

Τροχαίο στη Βουλή: Το video με τη στιγμή του δυστυχήματος

Τροχαίο στη Βουλή: Το video με τη στιγμή του δυστυχήματος
Τροχαίο στη Βουλή: Στο βίντεο φαίνεται από ψηλά η στιγμή του δυστυχήματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Σοκάρει το βίντεο με το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ αυτό έστριβε για να εισέλθει στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής.

Στο βίντεο, το οποίο ανέβασε στο κανάλι του στο youtube ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης φαίνεται από ψηλά η στιγμή του δυστυχήματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Το οπτικό υλικό φαίνεται να προέρχεται από κάποια κάμερα της Βουλής. Σε αυτό διακρίνεται η στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα κατεβαίνει τη Βασιλίσσης Σοφίας για να στρίψει αριστερά και σταματά αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Τροχαίο στη Βουλή: “Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη”

Ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12 Μαρτίου 21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

Στην εικόνα φαίνεται ότι ο 23χρονος ανέβαινε με τη μηχανή του τη Βασιλίσσης Σοφίας στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Αριστερά της μηχανής βρισκόταν ταξί κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση. Στο αντίθετο ρεύμα, το υπηρεσιακό όχημα έστριβε αριστερά για να περάσει την είσοδο του κοινοβουλίου. Ο οδηγός του ταξί φαίνεται να κόβει ταχύτητα, με τον 23χρονο οδηγό της μηχανής να φαίνεται ότι δεν προλαβαίνει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πίσω μέρος του ΙΧ.

Μάλιστα, στο βίντεο έχει υποστεί κάποιου είδους επεξεργασία, καθώς υπάρχουν «θολωμένα» σημεία από την πρόσκρουση κι έπειτα ενώ στο βίντεο ακούγεται μια ανδρική φωνή, η οποία λέει: «Κοίταξε, θα σταματήσει το ταξί, να του κάνει να περάσει και ο άλλος θα ‘ρθει από μέσα. Κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται».

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως ενώ ο άτυχος 23χρονος φορούσε κράνος, αυτό εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα ο Ιάσωνας να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν κλινικά νεκρός. Η αδελφή του θύματος τόνισε ότι η οικογένεια έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα του αδερφού της που είναι εγκεφαλικά νεκρός και ζητά από όποιον ήταν παρών στο περιστατικό να καταθέσει την αλήθεια.

Τροχαίο στη Βουλή: Δείτε το βίντεο με τη σύγκρουση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments