Ελλάδα

Τροχαίο Βουλή: Εμπλοκή οχήματος ασφαλείας της Μπακογιάννη – Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Τροχαίο Βουλή: Εμπλοκή οχήματος ασφαλείας της Μπακογιάννη – Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός
Τροχαίο Βουλή: Με εμπλοκή οχήματος ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη συνέβη το τροχαίο της Παρασκευής έξω από τη Βουλή. Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, με αποτέλεσμα το σοβαρό τρυματισμό ενός 23χρονου μοτοσικλετιστή. Πρόκειται για ένα ακόμα τροχαίο στην Αθήνα όπως εκείνα στη Λεωφόρο Συγγρού και στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Τροχαίο Βουλή: Πως συνέβη

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το KontraNews, ο άτυχος οδηγός κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Το δυστύχημα συνέβη όταν το υπηρεσιακό όχημα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι «χρεωμένο» στην Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία με δημοσίευση σε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε το γεγονός), κατεβαίνοντας από το Χίλτον, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει στη Βουλή από την πύλη της Βασιλίσσης Σοφίας. 

Τότε συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, που είχε πράσινο φανάρι, και ο οδηγός της φορούσε κράνος. Όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ είχε ακόμη τις αισθήσεις του. Ωστόσο, κατέληξε, και όπως μεταδίδει το Kontra, η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του. 

Τροχαίο Βουλή

Τόσο στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, όσο και στη δημοσίευση της Ντόρας Μπακογιάννη γίνεται αναφορά για σοβαρό τραυματισμό του νεαρού και όχι θάνατο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κλινικά νεκρός. Σήμερα έγινε γνωστό πως ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα. 

Παράλληλα, ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο δικυκλυστής που ήταν μπροστά στο περιστατικό ακούγεται να λέει «Έλα, γράψε με, με τόση αστυνομία εδώ πέρα, πέρασε με πράσινο το παιδί και τον τσακίσατε», με τον αρχιφύλακα της τροχαίας να του φωνάζει «τι “το παιδί, το παιδί”, εσύ γιατί δε φοράς το κράνος σου, σήκω φύγε από εδώ πέρα».

Τροχαίο Βουλή: Η δημοσίευση της Ντόρας Μακογιάννη

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.» Τροχαίο Βουλή

Τροχαίο Βουλή: Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία. Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments