Ελλάδα

Δημήτρης Άνθης: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδελφού του

Δημήτρης Άνθης: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδελφού του
Δημήτρης Άνθης: Εμφανίστηκε και μίλησε σε εκπομπή όπου αποκάλυψε ότι ο 33χρονος αδελφός του, Στάθης, έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες περίπου.

Ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος αποκάλυψε- πριν από λίγες εβδομάδες- τον βιασμό του από γνωστό ηθοποιό και είδε την υπόθεσή του να μπαίνει στο αρχείο, μίλησε για την εξαφάνιση του αδελφού του, Στάθη, καθώς και για τις έρευνες στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας. Να σημειωθεί πως είναι εξαφανισμένος εδώ και δύο εβδομάδες περίπου.

Ο Δημήτρης Άνθης λοιπόν, εμφανίστηκε και μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» όπου αποκάλυψε ότι ο 33χρονος αδελφός του, Στάθης ο οποίος διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία και τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea. «Τελικά μόνο για καλό βγήκα. Αν υπήρξε μια φορά κινητοποίηση για εμένα, για τον αδελφό μου ακόμα περισσότερο. Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι είπε και ο αδελφός μου στην κ. Νικολούλη. Είχε φύγει για διήμερο, την Παρασκευή στις 5 Μαρτίου, εγώ είχα μιλήσει την Πέμπτη». Δημήτρης Άνθης

Δημήτρης Άνθης: «Δεν περνούσε καλά εκεί που ήταν»

«Μου είχε πει ότι είναι στρεσαρισμένος με την καραντίνα. Του είχα πει να ηρεμήσει, ότι όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση και να το γυρίσει τούμπα και να το διασκεδάσει. Είχε πάει στο Πλίμουθ, σε έναν φίλο του που είχε γνωρίσει πρόσφατα από το σέρφινγκ. Δεν περνούσε καλά. Μάθαμε ότι, επειδή οι συνάδελφοι του ήταν οι περισσότεροι Άγγλοι, δεχόταν ρατσισμό. Είχαν βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα του χωρίς να του το πουν. Ο αδελφός μου είχε αποκαλύψει στην ψυχολόγο του ότι είχε έρθει αντιμέτωπος με ρατσιστικές επιθέσεις», ανέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Η πρώτη εκδοχή είναι ότι μπήκε στο δωμάτιο και ξάπλωσε και στη συνέχεια σηκώθηκε, πήρε το κινητό του και τα τσιγάρα του και έφυγε από το παράθυρο. Με την πίεση των αστυνομικών ξεκίνησαν οι έρευνες, έκαναν άρση απορρήτου, γιατί είχε αφήσει τον υπολογιστή του, τον οποίο μας έλεγαν ότι δεν ήταν στο δωμάτιο, αλλά μετά βρέθηκε στο δωμάτιο. Την πρώτη μέρα τον θεωρούσαν νεκρό, ή ότι αυτοκτόνησε ή ότι πέρασε απέναντι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments