Video

Νάσος Γαλακτερός: Θα ήθελα να πάω στο Survivor

Νάσος Γαλακτερός: Θα ήθελα να πάω στο Survivor
Νάσος Γαλακτερός: Τι είπε για τον γιο του Παύλο Γαλακτερό και τη απόφασή του να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νάσος Γαλακτερός μίλησε στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από όπου δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στον γιο του Παύλο, ο οποίος συμμετέχει εδώ και κάποιες μέρες στο «Survivor 2021».

Νάσος Γαλακτερός: Τι είπε για τον γιο του

«Ο Παύλος τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που βγήκε το “Survivor” μου λέει θέλω να πάω. Ήταν 20 χρονών τότε. Τότε του έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν έναν εικοσάχρονο. Περάσαν τα χρόνια και ήρθε πριν από δυο μήνες και μου λέει “α, έκανα αίτηση και μου είπαν να στείλω ένα βίντεο. Τι λες;”.

«Λέω, “δηλαδή άμα σου όχι, δεν θα πας; Εικοσιτριών χρονών είσαι”. Τι να του πω; Και ξέρεις τι κάνω με τον Παύλο; Μπαίνω στη θέση του και θυμάμαι τον εαυτό μου στην ίδια ηλικία. Είναι εικοστριών. Εικοσιτριών χρονών ποιος μου μιλούσε εμένα; Έπαιζα πεντάδα στην Εθνική ανδρών, είχα πάρει την μεταγραφή μου από την ΑΕΚ για να πάω στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει κανέναν. Οπότε, ό,τι και να έλεγα, θα έκανε εκείνο που ήθελε αυτός. Και του έδωσα τον χώρο του. Πήγε και τώρα καθόμαστε κάθε βράδυ και κοιτάμε τα μπαλάκια…».

Νάσος Γαλακτερός

Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Πόσο άκαρδος πατέρας είναι κάποιος που αφήνει το παλικάρι του να λιμοκτονεί στον Άγιο Δομίνικο και να κοιμάται στα σανίδια της καλύβας;» απάντησε: «Δεν είμαι καθόλου άκαρδος. Πίστεψέ με. Θέλει σαν τρελός να το περάσει αυτό. Οπότε, αφού θέλει, είμαι μαζί του».

Όσο για το αν θα ήθελε ο ίδιος να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, η απάντησή του ήταν κατηγορηματική:

Επειδή παρακολουθώ “Survivor” -δεν το παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια- και έχω μπει σε αυτό το πράγμα από την αγωνία ότι και ο Παύλος μέσα, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που πρόβαλε σήμερα η εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments