Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Η γυναίκα χάρη στην οποία έχασε 50 κιλά

Πάνος Καμμένος: Η γυναίκα χάρη στην οποία έχασε 50 κιλά
Πάνος Καμμένος: Έτσι ο κ. Καμμένος τηρώντας υγιεινή διατροφή, κάνοντας ελαφριά άσκηση και βελονισμό κατάφερε να χάσει πάνω από 40 κιλά.

Πάνος Καμμένος: Αγνώριστος είναι ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μετά την απώλεια των περιττών κιλών. Ο κ. Καμμένος πλέον προσέχει την υγεία του μέσω της διατροφής του και πλέον είναι άλλος άνθρωπος.  Το γεγονός αυτό συνέβη με τη βοήθεια της γνωστής βελονίστριας, Βίκυ Μανούκα αλλά και με διατροφολόγο.

Έτσι ο κ. Καμμένος τηρώντας υγιεινή διατροφή, κάνοντας ελαφριά άσκηση και βελονισμό κατάφερε να χάσει πάνω από 45 κιλά. Φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της συζύγου του κ. Καμμένου είχε συστήσει στον πρώην υπουργό τη συγκεκριμένη βελονίστρια η οποία κατάφερε κατά τις δυο συναντήσεις την εβδομάδα που είχε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να του κόψει τις λιγούρες για περιττά σνακ.

Η βελονίστρια, Βίκυ Μανούκα είναι αναισθησιολόγος, Βελονιστής και ασχολείται με τον βελονισμό από το 1984. Εξειδικεύτηκε ενταντικολόγος στο Hospital CANTONAL UNIVERSITAIRE GENEVE, όπου ασχολήθηκε με την διατροφή του βαριά πάσχοντα ασθενή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments