Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Με μυθικό συμβόλαιο στην Αλ Γουαχντά

Γιώργος Δώνης: Με μυθικό συμβόλαιο στην Αλ Γουαχντά
Γιώργος Δώνης: Μετά από την αποχώρηση από την Μακάμπι, ο Γιώργος Δώνης πηγαίνει στην Αλ Γουαχντά με ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Μετά την αποχώρηση από την Μακάμπι ο Γιώργος Διώνης πηγαίνει με μυθικό συμβόλαιο στην Αλ Γουαχντά. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Διώνης βρήκε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμφώνησε να κάτσει στον πάγκο της Αλ Γουαχντά για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Γιώργος Δώνης: Το χρυσό συμβόλαιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Γιώργος Δώνης συμφώνησε με την Αλ Γουαχντά της Σαουδικής Αραβίας για το υπόλοιπο της σεζόν και οψιόν για ένα χρόνο ακόμα (2 μήνες+1 χρόνο) με χρυσό συμβόλαιο για όλο το τιμ του που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη ομάδα, παρότι παλαιότερα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είναι πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού. Το συμβόλαιο του Δώνη μάλιστα και των συνεργατών του είναι χρυσό, καθώς θα έχει όλο το τιμ συνολικές απολαβές που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο στόχος του Έλληνα προπονητή είναι να σώσει την ομάδα και αυτό αποτελεί προϋπόθεση, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Γιώργος Δώνης: H αποχώρηση από την Μακάμπι

Ο προπονητής κατάφερε αν και αποχώρησε από την Μακάμπι κατάφερε πολλά στον πάγκο της. Παρόλα αυτά, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ήταν ευχαριστημένη με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι της ομάδας. Η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και η προτίμηση του σε συγκεκριμένους παίκτες είναι οι λόγοι που σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, προβληματίζουν τους υπεύθυνους της ομάδας.

Τότε μάλιστα υπήρχε δυσφορία από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι αν και συνετέλεσαν στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ισραήλ εν τούτοις δεν βρίσκονται στα πλάνα του «τρένου», ενώ δεν έχουν δοθεί ευκαιρίες στα ταλέντα του συλλόγου. Κατά την τετράμηνη παρουσία του στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας, ο Δώνης οδήγησε την Μακάμπι στους «32» του Europa League, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της. Έτσι τον Δεκέμβριο του 2020 η Μακάμπι τερμάτισε τη συνεργασία με τον 50χρονο προπονητή μετά από λίγους μήνες παραμονή στο Ισραήλ. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments