Αθλητισμός

Νάιτζιλ Ρομπέρτα: Ξανά στη λίστα της ΑΕΚ

Νάιτζιλ Ρομπέρτα: Ξανά στη λίστα της ΑΕΚ
Νάιτζιλ Ρομπέρτα: Ο 22χρονος επιθετικός, την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Βουλγαρία με την Λέφσκι Σόφιας, με την οποία μετρά 9 γκολ.

Την περίπτωση του  Νάιτζιλ Ρομπέρτα φαίνεται πως εξετάζουν στην ΑΕΚ. Ο παίκτης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους “κιτρινόμαυρους” και σήμερα το όνομά του επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο 22χρονος επιθετικός, την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Βουλγαρία με την Λέφσκι Σόφιας, με την φανέλα της οποίας σημείωσε 9 γκολ σε 15 αγώνες.

Νάιτζιλ Ρομπέρτα: Τι αναφέρει η March Telegrafh για τον παίκτη

«Ο επιθετικός από το Κουρακάο, έχει συνδεθεί με την DC United του MLS, αλλά αρκετές ομάδες από τα Βαλκάνια έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα με τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα και την Τουρκία. Αυτές μάλιστα έστειλαν εκπροσώπους ομάδων από την Ελλάδα και την Τουρκία στον αγώνα με τη Σλάβια, όπου με δικό του γκολ έδωσε το νίκη στην ομάδα του. Το καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον χωρίς όμως να καταθέσει επίσημη πρόταση για εκείνον. Υπάρχουν ακόμα αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της March Telegrafh για τον παίκτη.

Ο νεαρός φορ ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Φέγενορντ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την Καμπούρ. Επίσης, έχει καταγράψει και αρκετές συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ολλανδίας. Ο Ρομπέρτα, πέρα από την κορυφή της επίθεσης, έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης.  Σημειώνεται ότι έχει συμβόλαιο με την Λέφσκι μέχρι το 2022.

Νάιτζιλ Ρομπέρτα: Τι γίνεται με Χιμένεθ

Την ίδια ώρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στο σύλλογο. Στην ΑΕΚ δείχνουν να στηρίζουν τον προπονητή και τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα φαίνονται αποφασισμένοι να πορευτούν μαζί του ως το τέλος των πλέι οφ, σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ”. Στα Σπάτα υπάρχει η ελπίδα πως η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί μετά τη διακοπή, με την επιστροφή και κάποιων παικτών που βρίσκονται στα “πιτς”, ώστε η ομάδα να αποφύγει την καταστροφή της μη εξόδου στην Ευρώπη και παράλληλα να διεκδικήσει μέχρι τέλους το Κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments