Αθλητισμός

Νάιτζιλ Ρομπέρτα Λέφσκι: Ποια ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Ολλανδό φορ

Νάιτζιλ Ρομπέρτα Λέφσκι: Ποια ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Ολλανδό φορ
Νάιτζιλ Ρομπέρτα Λέφσκι: Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Ολλανδό φορ, όμως, μάλλον δεν είναι αυτή που τον θέλει περισσότερο.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στέλνουν τον Νάιτζιλ Ρομπέρτα της Λέφσκι Σόφιας στην ΑΕΚ. Δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας «Sportlive.bg», ανέφερε ότι ο 22χρονος επιθετικός από την Ολλανδία, «έχει προταθεί στους ανθρώπους της ΑΕΚ και η περίπτωση του εξετάζεται».

Το Sportime, όμως, αναφέρεται στο θέμα και σημειώνει ότι άλλη είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο, αν και δεν την κατονομάζει στο κείμενό του. Η αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Ο ατζέντης έβγαλε το θέμα του Ρομπέρτα, του Ολλανδού φορ της Λέφσκι, που πλέον μένοντας ελεύθερος από τον (στα όρια της χρεωκοπίας) βουλγαρικό σύλλογο, οι γείτονες το πήραν χαμπάρι. Έγραψαν πρώτα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ισχύει. Για την ακρίβεια, ισχύει πως έχει προταθεί παντού, σε όλους τους «μεγάλους» (και μη) στην Ελλάδα. Ιεραρχώντας την… προτίμηση που δείχνουν, η ΑΕΚ δεν είναι πρώτη. Ούτε καν δεύτερη».

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα του Ολλανδού φορ

Ο νεαρός φορ ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Φέγενορντ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την Καμπούρ. Επίσης, έχει καταγράψει και αρκετές συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ολλανδίας. Ο Ρομπέρτα, πέρα από την κορυφή της επίθεσης, έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Τη φετινή σεζόν, κατάφερε με τη φανέλα της Λέφσκι, να πετύχει 9 τέρματα και 2 ασίστ, σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ινσούα

Η ΑΕΚ κινείται αρχικά για να καλύψει τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας για τη νέα σεζόν. Τα πράγματα εκεί είναι ξεκάθαρα. Η Ένωση περιμένει τον Όγκνιεν Βράνιες να τελειώσει με την Άντερλεχτ και να υπογράψει ως ελεύθερος. Για να αποκτηθεί άλλος στόπερ, θα πρέπει να πουληθεί ο Μάριος Οικονόμου. Η άλλη μεγάλη αμυντική «τρύπα» είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει μόνο ο Έλντερ Λόπες που έχει συμβόλαιο και υπολογίζεται κανονικά. Η πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα δίνει βοήθειες επιθετικά, αλλά θα είναι και αξιόπιστος αμυντικά.

Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αυτό του Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και εμπειρία. Το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και πλέον αναζητά ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά κι ο Ολυμπιακός ωστόσο σε καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν είχαμε συμφωνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments