Πολιτική

Αριστοτελία Πελώνη: H απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα

Αριστοτελία Πελώνη: H απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα
Αριστοτελία Πελώνη: Με μια σκληρή δήλωση σχολίασε τον Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος στα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αριστοτελία Πελώνη έδωσε τη δική της απάντηση στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για το Ελληνικό. Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για καταστροφολογία, ψέματα και συνωμοσιολογία. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην «πρώτη φορά Αριστερά».

Αριστοτελία Πελώνη: Για να συνεχίσει η κυβερνητική εκπρόσωπος:

«Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την Πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα. Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας , ο κ. Τσίπρας, είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η «περήφανη» διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό Δημόσιο περιουσία 25 δισ. – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών. Και όλα αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση.

Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ΄απ΄αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά. Η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά», κατέληξε η Αριστοτελία Πελώνη.

Αριστοτελία Πελώνη

Αριστοτελία Πελώνη

Πελώνη για επίταξη: Από το πρωί παρουσιάζονται οι γιατροί

Εν τω μεταξύ ηπαράδοση των «φύλλων πορείας» στους 206 ιδιώτες γιατρούς, που κλήθηκαν να ενισχύσουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, ξεκίνησε χτες. Πρόκειται για γενικούς γιατρούς, παθολόγους και πνευμονολόγους, που θα μπουν στη «μάχη» στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, καθώς η πλειοψηφία τους έχει ξεπεράσει τα όριά της. Σύμφωνα με όσα ορίζονται στα φύλλα τους από τις 08:00 το πρωί παρουσιάζονται στα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου, της 1ης ή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι η επιλογή των 206 γιατρών έγινε κάτω από συγκεκριμένα κριτήρια. Όλοι τους είναι κάτω των 60 ετών και συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. Είναι γιατροί που έχουν τις ειδικότητες της Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής στην Περιφέρεια Αττικής. Η διάρκεια της επίταξης είναι για χρονικό διάστημα ενός μήνα. Οι γιατροί που επιτάχθηκαν θα κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα βαθμίδας Επιμελητή Β’, σε νοσοκομεία της 1ης και 2ης ΥΠΕ.

Επίσης, το υπουργείο Υγείας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προχώρησε στην επίταξη καθώς παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις προς τους γιατρούς, ο αριθμός που ανταποκρίθηκε ήταν πολύ μικρός (61 στους 200 που ζητούσε το υπουργείο) και με την κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής να είναι ασφυκτική, έκρινε πως ήταν αναγκαία η απόφαση για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων. Η απόφαση δημοσιεύτηκε χθες σε ΦΕΚ, ενώ τα φύλλα επίταξης παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ το πρωί της Δευτέρας από όπου διαβιβάστηκαν στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις και τμήματα και άρχισε η παράδοση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments