Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Δεν είναι πρώτη επιλογή της ΑΕΚ ο Φαμπιάνο»

Κετσετζόγλου: «Δεν είναι πρώτη επιλογή της ΑΕΚ ο Φαμπιάνο»
Κετσετζόγλου: Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Ομόνοιας δεν είναι η πρώτη επιλογή της Ένωσης για τα γκολπόστ της.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην υπόθεση Φαμπιάνο που έχει ακουστεί για την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ασχολείται και με το θέμα που έχει προκύψει με την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αναφορικά με το μεταγραφικό σενάριο που συνδέει την ΑΕΚ με τον Φαμπιάνο αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο γνωστός δημοσιογράφος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα, επιβεβαίωσε ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, αλλά διατύπωσε αμφιβολίες για το αν είναι προχωρημένο το θέμα του.

Επίσης, υποστήριξε ότι δεν αποτελεί τη βασική επιλογή των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι τον έχουν συμπεριλάβει απλώς στη λίστα τους και το όνομά του βγήκε προς τα έξω επειδή διέρρευσε από την Κύπρο.

Κετσετζόγλου: Ακούστε το ρεπορτάζ εδώ

Αντίθετα, η «Ώρα για Σπορ» αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας για τη θέση του φύλακα των γκολπόστ της ομάδας. Ο παίκτης πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Ομόνοια την τελευταία διετία, εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίσει στην Αθήνα και αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ένωση.

Κετσετζόγλου: «Δεν είναι πρώτη επιλογή της ΑΕΚ ο Φαμπιάνο»

Κετσετζόγλου: «Δεν είναι πρώτη επιλογή της ΑΕΚ ο Φαμπιάνο»

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυπριακός σύλλογος δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τουλάχιστον για την ώρα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Ο παίκτης σε λίγους μήνες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ομόνοια, όμως δεν φαίνεται εύκολη υπόθεση η ανανέωση του συμβολαίου του.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ίσως με μία καλή πρόταση να μπορέσει να κλείσει η συμφωνία με την Ένωση, σημειώνεται στο ρεπορτάζ. Οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 200.000 ευρώ και ίσως χρειαστεί ένα ποσό γύρω στις 600.000 ευρώ για την αγορά του από τους Κύπριους.

Όπως καταλαβαίνετε, το όνομα του Φαμπιάνο «παίζει» στα σίγουρα για την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει σύγχυση αναφορικά με το πόσο προχωρημένο είναι το θέμα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα που εντυπωσίασε στα ματς της Ομόνοιας με τις ελληνικές ομάδες στις φετινές ευρωπαϊκές διοργάνώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments