Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κοιτάζει Φαμπιάνο η Ένωση

ΑΕΚ: Κοιτάζει Φαμπιάνο η Ένωση
ΑΕΚ: Ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Ομόνοια την τελευταία διετία και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται στα δίχτυα των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Φαμπιάνο. Η Ένωση μπορεί να βρίσκεται σε ρυθμούς play off αλλά ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της για το καλοκαίρι. Έτσι μετά το όνομα του Νάιτζιλ Ρομπέρτα οι “κιτρινόμαυροι” φαίνεται πως έχουν στη λίστα τους και τον Φαμπιάνο.

ΑΕΚ: Θετικός στο να μετακομίσει στην Αθήνα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα», ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας για την θέση του φύλακα των γκολποστ. Ο παίκτης πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Ομόνοια την τελευταία διετία, εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίσει στην Αθήνα και αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ένωση.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι  ο Κυπριακός σύλλογος δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τουλάχιστον για την ώρα. Ο παίκτης σε λίγους μήνες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ομόνοια, όμως δεν φαίνεται εύκολη υπόθεση η ανανέωση του συμβολαίου του. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ίσως με μία καλή πρόταση να μπορέσει να κλείσει η συμφωνία με την Ένωση. Οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 200.000 ευρώ και ίσως χρειαστεί ένα ποσό γύρω στις 600.000 ευρώ για την αγορά του από τους Κύπριους.

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοιτάζει Φαμπιάνο η Ένωση

ΑΕΚ: Τι ξέρουμε για τον παίκτη

Ο Φαμπιάνο πήγε στην Ομόνοια τον Οκτώβρη του 2019 και κανείς τότε δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος είναι ίσως η πιο καθοριστική μετεγγραφή των “πρασίνων” τα τελευταία χρόνια. Επίσης είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες στην πορεία της Ομόνοιας σε Κύπρο και Ευρώπη. Την ιστοριά της μετεγγραφής του στην Ομόνοια, εξιστόρησε ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ των “πρασίνων”, Σίμος Ταραπουλούζης:

«Το τελευταίο του συμβόλαιο στην Πόρτο ήταν 1.100.000 ευρώ το χρόνο. Δεν χρειάζεται να πούμε με πόσα ήρθε κοντά μας. Αν το διαιρέσουμε διά εννέα ή διά δέκα μπορεί να το βρούμε. Επιδίωκε να βρει κάτι το πιο ψηλό, τελείωσε η μεταγραφική περίοδος κι έμεινε άνεργος. Του δόθηκε η ευκαιρία να έρθει σε μια ομάδα που του είπε ότι θα παίξει σε υψηλό επίπεδο, ανταγωνιστικό και στόχος μας είναι να διακριθούμε. Παρά να είναι άνεργος στην Πορτογαλία επέλεξε να έρθει κοντά μας. Δεν ήταν ιδιαίτερο δύσκολο να τον πείσουμε να έρθει κοντά μας. Νομίζω ότι ο ατζέντης του τον έπεισε εύκολα. Ούτε καν σε διαπραγμάτευση οικονομική δεν μπήκαμε. Μας είπε πόσα μπορείτε να δώσετε; Του είπαμε πόσα μπορούμε να δώσουμε, μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε», είχε πει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments