Video

Μαίρη Συνατσάκη: Mας ξεναγεί στο νέο της σπίτι

Μαίρη Συνατσάκη: Mας ξεναγεί στο νέο της σπίτι
Μαίρη Συνατσάκη: Eίναι μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες στο Instagram, αφού οι ακόλουθοί της πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο, ενώ έχει και κανάλι στο YouTube.

Η Μαίρη Συνατσάκη μετακόμισε ξανά αφού μετά την πρόσφατη διάρρηξη δεν μπορεί να μείνει στο ίδιο σπίτι όπως είχε πει. Η γνωστή παρουσιάστρια και YouTuber δεν άντεχε να μείνει άλλο εκεί με αποτέλεσμα να ψάξει για άλλο.

Μέσα από το κανάλι της στο youtube μας δίνει μια πρώτη γεύση. Σχετικά σύντομα, όπως η ίδια λέει, κατάφερε να φτιάξει δύο χώρους στο σπίτι της, να τους μεταμορφώσει και να τους προσαρμόσει στο γούστο της.  Ο λόγος για την κουζίνα και την γκαρνταρόμπα των ονείρων της, όπως την αποκαλεί. Την παρουσιάστρια , όπως η ίδια αποκάλυψε, βοήθησε στη μεταμόρφωση του σπιτιού της η σκηνογράφος Μαρία Φιλίππου, στενή συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά και γνωστή από τις δουλειές της στο θέατρο. Μαίρη Συνατσάκη

Στο βίντεο δείχνει πώς με μερικά απλά τιπς μεταμόρφωσε την κουζίνα του σπιτιού της:

Στο βίντεο η παρουσιάστρια δείχνει πώς με μερικά απλά τιπς και αλλαγές μεταμόρφωσε τελείως την κουζίνα του σπιτιού. Η κουζίνα είχε αυτό το γνωστό καφέ χρώμα στα ντουλάπια, ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη με τη Μαρία Φιλίππου αποφάσισαν να τη βάψουν σε ένα ουδέτερο χρώμα, να κάνουν μια διακριτική διχρωμία και να βρουν έναν απλό τρόπο για να ενοποιήσουν πιο όμορφα το παρκέ με το πλακάκι που είχε η κουζίνα.

Δεύτερη στάση στο δωμάτιο της, γκαρνταρόμπα. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό, με ντουλάπες για τα παπούτσια και έναν μεγάλο κίτρινο καθρέφτη εμπνευσμένο από έναν αντίστοιχο καθρέφτη της γνωστής influencer Κιάρα Φεράνι. Και για το δωμάτιο αυτό, η παρουσιάστρια προσφέρει άπλετα τιπς. Η Μαίρη Συνατσάκη έμενε σε ένα όμορφο χρωματιστό σπίτι, από το οποίο μετακόμισε μέσα στις γιορτές. Και μέσα σε σύντομο διάστημα φαίνεται ότι έχει φτιάξει το όμορφο δικό της καταφύγιο.

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες στο Instagram, αφού οι ακόλουθοί της πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο, ενώ διαθέτει δικό της κανάλι στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments