Αθλητισμός

Αχιλλέας Μπέος: Αυτή είναι η νέα του σχέση

Αχιλλέας Μπέος: Αυτή είναι η νέα του σχέση
Αχιλλέας Μπέος: Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου μίλησε για τα προσωπικά του μετά από τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό γύρω από αυτόν.

Ο Αχιλλέας Μπέος απασχολεί την ειδησεογραφία με διάφορους τρόπους τον τελευταίο καιρό. Είτε επειδή είχε την περιπέτεια υγείας με τον κορωνοϊό, είτε επειδή έστειλε μήνυμα στον Τζόνι Φαν’τ Σχιπ αναφορικά με τον Τάσο Δουβίκα και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιτικής ομάδας της Θεσσαλίας φημολογούταν ότι θα αρραβωνιζαόταν ή θα παντρευόταν για τρίτη φορά. Ο ίδιος, όμως, διέψευσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη αυτές τις φήμες. Μάλιστα, είχε ακουστεί ότι ο ίδιος ήταν έτοιμος να διοργανώσει και τραπέζι για τους αρραβώνες του.

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε οτι βρίσκεται σε νέα σχέση με μία γυναίκα, με την οποία όμως δεν διαμένουν ακόμα μαζί, ενώ και τα παιδιά του έχουν θετική άποψη «γιατί θέλουν να βλέπουν τον πατέρα τους ευτυχισμένο».

«Είμαι πάρα πολύ καλά και στο θέμα της σχέσης μου. Μου δίνει έμπνευση, με χαροποιεί, μου δίνει δύναμη. Αυτό δεν θέλει και ο κόσμος του Βόλου; Να είναι ευτυχισμένος ο δήμαρχος τους; Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά και αθλιότητες.

Έχω πέντε παιδιά, έχω χωρίσει 18 μήνες πριν. Όταν ανοίξει ο καιρός και κυκλοφορήσω θα τη δείτε. Έχω αποδείξει οτι μένω στις σχέσεις μου καμιά 20ετία», είπε ο κ. Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου δεν αποκάλυψε κάτι άλλο για την ταυτότητα της καλής του.

Αχιλλέας Μπέος

Αχιλλέας Μπέος

Αχιλλέας Μπέος: Τι έγινε με την αγοραπωλησία του Βόλου

Να θυμίσουμε ότι δεν προχώρησε τελικά η αγορά για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος. Αυτό συνέβη παρά το ενδιαφέρον που είχε δείξει fund. Αρκετά μετά την πρώτη καταληκτική ημερομηνία που είχε θέσει, σύμφωνα με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, ήρθε τελικά η ανακοίνωση που έκανε γνωστό ότι η διαδικασία δεν προχωρά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και ο πρόεδρος προσωπικά, κάνουν γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών που ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί. Παρά ταύτα επειδή η ΠΑΕ Βόλος είναι από τις πλέον υγιείς κεφαλαιουχικά, νομικά και αθλητικά, ανακοινώνει ότι θα συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση υγιούς επενδυτή μεγαλομετόχου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments