Αθλητισμός

Μπέος Φαν’τ Σχιπ: Το μήνυμα του μεγαλομετόχου του Βόλου στον τεχνικό της Εθνικής

Μπέος Φαν’τ Σχιπ: Το μήνυμα του μεγαλομετόχου του Βόλου στον τεχνικό της Εθνικής
Μπέος Φαν'τ Σχιπ: Ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον Ομοσπονδιακό τεχνικό έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Μαγνησίας.

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο μεγαλομέτοχος του Βόλου έστειλε μήνυμα με δήλωσή του προς τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζόνι Φαν’τ Σχιπ. Ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στον Τάσο Δουβίκα και τόνισε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης πρέπει να βρίσκεται στις κλήσεις του Ολλανδού τεχνικού για τα επόμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας.

Τι αναφέρει στη δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος:

«Επειδή είμαι σίγουρος ότι τόσο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός όσο και οι συνεργάτες του λειτουργούν με αξιοκρατικά κριτήρια, θεωρώ δεδομένο ότι στις επόμενες κλήσεις για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας τα χώρας μας θα βρίσκεται και ο κορυφαίος Ελληνας επιθετικός. Αν δεν γνωρίζεται ποιος είναι, ονομάζεται Τάσος Δουβίκας και είναι μόλις 21 χρόνων. Και πολύ σύντομα να είστε σίγουροι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα τον χωράει».

Ποιος είναι ο Τάσος Δουβίκας

Ο Βόλος ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Τάσου Δουβίκα, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δουβίκας παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, σημειώνοντας 2 γκολ, 10 συμμετοχές στο Kύπελλο Ελλάδος με 2 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα του Europa League. Ο Δουβίκας έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας Νέων (10 συμμετοχές, 8 γκολ) και Ελπίδων (9 συμμετοχές).

Φέτος, ο Τάσος Δουβίκας είναι πραγματικά εντυπωσιακός αφού σε 20 συμμετοχές έχει πετύχει 7 γκολκαι έχει μοιράσει 3 ασίστ στη Super League 1. Ο επιθετικός που έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1999 έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει ο ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα έγινε και η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των προημιτελικών αγώνων, όπου συμμετέχει ο Βόλος που απέκλεισε τον ΟΦΗ. Οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στη φάση των «8» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι τα εξής:

  • ΠΑΟΚ – Λαμία
  • Ολυμπιακός – Άρης
  • ΑΕΚ – Βόλος
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 9-10-11 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 2-3-4 Μαρτίου. Γηπεδούχες των πρώτων αναμετρήσεων είναι οι ομάδες που βγήκαν πρώτες από την κλήρωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments