Αθλητισμός

Ισπανία Ελλάδα: Νοκ άουτ ο Πέλκας

Ισπανία Ελλάδα: Νοκ άουτ ο Πέλκας
Ισπανία Ελλάδα: Χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα στις διαθέσιμες επιλογές θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα το αντίστοιχο συγκρότημα της Ισπανίας.

Ελλάδα και Ισπανία «κοντράρονται» σήμερα, ένα τέταρτο μετά τις 21.30 με τις σκέψεις του Φαν’τ Σχιπ να είναι πολλές, την ώρα που η Εθνική ετοιμάζεται να αγωνισθεί χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα. Ωστόσο, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ παρουσιάστηκε αποφασισμένος στη συνέντευξη Τύπου, όντας αισιόδοξος ότι η Εθνική μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα στις διαθέσιμες επιλογές θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα το αντίστοιχο συγκρότημα της Ισπανίας σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 21:45, στο στάδιο «Νουέβο Λος Κάρμενες», στη Γρανάδα. Ο διεθνής άσος της Φενέρμπαχτσε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Δημήτρης Πέλκας

Έτσι, τέθηκε εκτός πλάνων του Τζον Φαν΄τ Σχιπ για τον αγώνα με τους Ίβηρες, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο Πέλκας θα εξεταστεί πάντως, και σήμερα από το επιτελείο της Εθνικής. Σκοπός να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και να γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του, δηλαδή αν θα είναι διαθέσιμος για τις δύο συναντήσεις που έπονται, με Γεωργία και Ονδούρα.

Ισπανία Ελλάδα: Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική αποστολή

Θυμίζουμε πως η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στη Γρανάδα, στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική αποστολή. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν΄τ Σχιπ υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να εμφανιστούν μαχητικοί και ανταγωνιστικοί, επισημαίνοντας πως αν η Εθνική θέλει να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα πρέπει να ανταγωνιστεί ομάδες κορυφαίου επιπέδου, όπως της Ισπανίας.

Δημήτρης Πέλκας

«Πρέπει να παίξουμε μαχητικά. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι που παίζαμε στα προηγούμενα ματς. Να προσπαθήσουμε αν κάνουμε μπιλντ απ. Θα εξαρτηθεί πώς θα μας αντιμετωπίσει ο αντίπαλος. Ίσως πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Ξέρουμε ότι παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε 80% κατοχή, δεν υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Φυσικά ήρθαμε εδώ να πάρουμε αποτελέσματα», εξήγησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας από τον Ιούλιο του 2019 σχετικά με τα θετικά που πρέπει να αξιοποιήσει η ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments