Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Οι σκέψεις του Φαν’τ Σιπ για την Ισπανία

Εθνική Ελλάδος: Οι σκέψεις του Φαν’τ Σιπ για την Ισπανία
Εθνική Ελλάδος: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ρίχνεται στην "μάχη" για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το ταξίδι της για το Μουντιάλ ξεκινά αύριο (24/3) η Εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει την Ισπανία. Χθες οι παίκτες του Φαν’τ Σιπ πραγματοποίησαν την προπόνησή τους στον Άγιο Κοσμά, με τον Ολλανδό τεχνικό να κάνει αρκετές δοκιμές και να σκέφτεται τους 11 που θα ρίξει στο χορτάρι.

Εθνική Ελλάδος: Το πλάνο του Φαν’τ Σιπ

Ο Ολλανδός σχεδιάζει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βλαχοδήμο, τον Τζαβέλλα και τον Παπαδόπουλο στην άμυνα (πιθανότητες έχει και ο Μαυροπάνος) και ο Τσιμίκας ή ο Κυριακόπουλος να είναι το αριστερό μπακ. Για δεξί μπακ υπάρχει ο Μπακάκης αλλά και οι Μαυρίας, Ανδρούτσος. Στο κέντρο παίζει το δίδυμο Ζέκας – Μπουχαλάκης ενώ για φορ ο Γιακουμάκης. Πίσω του ο Μπακασέτας. Επίσης, πιθανότητες για βασικοί έχουν και οι Φορτούνης και Μάνταλος. Υποψήφιοι για τις πτέρυγες είναι και οι Μασούρας, Τζόλης, Πέλκας.

Θυμίζουμε ότι ο Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 παίκτες ενόψει των αγώνων της Εθνικής για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 εναντίον της Ισπανίας (25/3, Γρανάδα) και της Γεωργίας (31/3, Τούμπα), καθώς και του φιλικού με την Ονδούρα (28/3, Τούμπα).

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδος: Τι είπε ο Φαν’τ Σιπ στην προπόνηση στον Άγιο Κοσμά

Ο Ολλανδός μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ισπανία σημείωσε ότι: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε. Πέρασε καιρός. Αρχίζοντας τους αγώνες με μία ομάδα όπως η Ισπανία και μάλιστα εκτός έδρας είναι για εμάς πρόκληση. Είναι ένας αγώνας στον οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δείξουμε στους εαυτούς μας και στην Ευρώπη ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ισπανία. Αυτή είναι η πρόκληση. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά”.

Εθνική Ελλάδος: Οι κλήσεις

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Μιχάλης Μπακάκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης και Τάσος Δουβίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments