Ελλάδα

Μάρθα Καραγιάννη: Πώς είναι σήμερα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Μάρθα Καραγιάννη: Πώς είναι σήμερα μετά την περιπέτεια με την υγεία της
Μάρθα Καραγιάννη: Ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μάρθα Καραγιάννη η οποία είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία της πριν από μερικούς μήνες και αναγκάστηκες να μπει στο νοσοκομείο από όπου, ευτυχώς, πήρε εξιτήριο, συναντήθηκε προσφάτως με τον Σπύρο Μπιμπίλα και φωτογραφήθηκε μαζί του, μήνες μετά την περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Μάρθα Καραγιάννη: Μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ

Υπήρξε ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Οι γονείς της ήταν ποντιακής καταγωγής. Συγκεκριμένα η μητέρα της Δόμνα γεννήθηκε στο Μπακού και ο πατέρας της Χαρίλαος στο Αικατερινεντάρ. Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Σπούδασε χορό και από τα οχτώ της χρόνια άρχισε να δίνει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή συμμετέχοντας στο παιδικό μπαλέτο της Λουκίας Σακελλαροπούλου (μαζί με την Ελένη Προκοπίου). Μάρθα Καραγιάννη

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε σε ηλικία 17 ετών (1956) σε ταινία της Φίνος Φιλμς, σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου. Το δοκιμαστικό στου Φίνου το έκανε με τον Αριστείδη Καρύδη Φουξ και τον Ντίνο Κατσουρίδη. Η κινηματογραφική της καριέρα συνδέθηκε με τα λαμπερά μιούζικαλ και τις κωμωδίες του Γιάννη Δαλιανίδη. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1961 στην ταινία «Ζητείται ψεύτης». Το μοναδικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, στο οποίο η Μάρθα Καραγιάννη δεν χόρεψε ήταν το «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο» γιατί αρχικά στον ρόλο της επρόκειτο να εμφανιστεί η Άννα Φόνσου και μετά προτάθηκε στην Πόπη Λάζου.

Μάρθα Καραγιάννη: Είναι καλά και απολαμβάνει την καθημερινότητά της

Και μπορεί πλέον να μην την απολαμβάνει κανείς σε ταινίες αλλά είναι στην καρδιά του κόσμου καθώς και των συναδέλφων της. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μάλιστα, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχει τον τελευταίο καιρό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, δεν παραλείπει να δει τους ανθρώπους που αγαπά. Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα είναι και η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη η οποία μετά την περιπέτεια υγείας που είχε πριν λίγους μήνες, είναι καλά και απολαμβάνει την καθημερινότητά της.

Μάρθα Καραγιάννη Μάρθα Καραγιάννη

Η ηθοποιός που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο, περνά τις ώρες της σπίτι της παρέα με την καλή της φίλη και φύλακα άγγελό της Ντόρα Δούμα. Πρόσφατα την επισκέφθηκε, ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας και πέρασαν όλοι μαζί ένα όμορφο απόγευμα. Η ηθοποιός πόζαρε με τον πρόεδρο του ΣΕΗ και την Ντόρα, ενώ εκείνος πόζαρε και με ένα υπέροχο πορτραίτο που έχει στο σπίτι της. Μάρθα Καραγιάννη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments