Video

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 25/03

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 25/03
8 Λέξεις σήμερα: Ο Αιμίλιος ενδίδει στις ερωτικές πιέσεις της Ελισάβετ αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ.

Στις «8 Λέξεις», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Άκης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει. Στο γραφείο μπαίνουν και η Ηλιάνα με τον Δημήτρη που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Μάρκος συμπαθεί πολύ τη Μαίρη μετά την πρώτη τους συνάντηση και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Ο Άκης καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της επειδή δεν του το είπε νωρίτερα.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Μιλτιάδης με τον Άλκη επισκέπτονται το εργαστήριο της Ναυσικάς, προκειμένου να κάνουν την εξέταση dna σε απόλυτη μυστικότητα. Η Αποστολία συγκρούεται με τον Άκη όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ καλείται να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και του κόμματός του.

Ο Αιμίλιος ενδίδει στις ερωτικές πιέσεις της Ελισάβετ αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ. Ο Οδυσσέας δίνει συνέντευξη στον Σίμο και μιλάει εφ’ όλης της ύλης. Ο Δημοσθένης μετακομίζει στο σπίτι της Ναυσικάς αλλά ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μάρκος αρχίζει να φλερτάρει με τη Μαίρη κι εκείνη κολακεύεται. Ο Άκης απαιτεί από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

8 Λέξεις

Σκηνή από τις «8 Λέξεις»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments