Αθλητισμός

Τσακίρης: Δεν υπάρχει θέμα Γιοβάνοβιτς στην ΑΕΚ

Τσακίρης: Δεν υπάρχει θέμα Γιοβάνοβιτς στην ΑΕΚ
Τσακίρης: Ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον στόπερ της Μπορτνό, ενώ ανέλυσε τι ψάχνει ο Στάθης Ταυλαρίδης στη Γαλλία που την ξέρει καλά.

Ο Γιώργος Τσακίρης ανέλυσε πώς κινείται η ΑΕΚ αναφορικά με τα μεταγραφικά της, αξιοποιώντας τον Στάθη Ταυλαρίδη που ξέρει τη γαλλική αγορά, ενώ επισήμανε ότι η Ένωση δεν ψάχνει για ταλέντα, αλλά για πιο έτοιμους παίκτες που θα τη βοηθήσουν άμεσα. Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε σχέση με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ παρά τις κριτικές που έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα.

Ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM αφού αναφέρθηκε πρώτα στην είδηση ότι νωρίτερα ο σύλλογος έστειλε εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ζητώντας μέσα στη μέρα τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της, στάθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας.

Όπως είπε, λοιπόν, ήδη ο Στάθης Ταυλαρίδης τσεκάρει την αγορά της Γαλλίας, αλλά δεν ψάχνει απλά ταλαντούχους παίκτες, με εξέλιξη. Καθώς «έχει τέτοιους η ΑΕΚ», όπως είπε, αλλά «πιο έτοιμα πράγματα. Αυτή είναι η εντολή, άλλωστε, που έχει δώσει ο Παναγιώτης Κονέ».

Τσακίρης: Δεν υπάρχει θέμα Γιοβάνοβιτς στην ΑΕΚ - Κοιτάει άλλους στόχους ο Ταυλαρίδης

Τσακίρης: Δεν υπάρχει θέμα Γιοβάνοβιτς στην ΑΕΚ – Κοιτάει άλλους στόχους ο Ταυλαρίδης

Τσακίρης: Τι ψάχνει η ΑΕΚ

Στην Ένωση, τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης, θέλουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά, με ισχυρή προσωπικότητα, οι οποίοι και «θα απογειώσουν και τα νέα παιδιά, που έχουν τις δυνατότητες, αλλά απαιτείται εμπειρία».

Χαρακτηριστικά χρησιμοποίησε τα παραδείγματα των Λάτσι και Σβάρνα, για τους οποίους τόνισε ότι «αν ο Τσιγκρίνσκι, δηλαδή ένας ”έτοιμος” παίκτης, ήταν ο Τσιγκρίνσκι της πρώτης χρονιάς, θα έκαναν περισσότερα και καλύτερα πράγματα φέτος».

Η ΑΕΚ, πρόσθεσε, ψάχνει εκείνους, που θα ηγηθούν της άμυνας, και το κάνει πολύ προσεκτικά αυτό, για να μην την πατήσει όπως τη φετινή χρονιά. Είπε, ακόμα, πως για τον στόπερ της Μπορντό, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, του οποίου το όνομα ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει κανένα θέμα, «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα».

Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε πως είναι ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση τερματοφύλακα, αριστερού μπακ και αριστερού εξτρέμ ή παίκτη πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ενός… Ολιβέιρα ή αντι-Ολιβέιρα, αφού ο Πορτογάλος «δεν υπάρχει περίπτωση με τα λεφτά που παίρνει τώρα να μείνει».

Τσακίρης: Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments