Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ξεκίνησαν τα ταξίδια ενόψει μεταγραφών

ΑΕΚ: Ξεκίνησαν τα ταξίδια ενόψει μεταγραφών
ΑΕΚ: Οι "κιτρινόμαυροι" επισκέφτηκαν τη Γαλλία αλλά έχουν στη λίστα τους και άλλες χώρες.

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και τα play off μόλις να άρχισαν, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι ιθύνοντες έχουν κάνει και τα πρώτα τους ταξίδια στο εξωτερικό.

ΑΕΚ: Τσεκάρουν από κοντά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η LiveSport, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ταξιδέψει εκτός Ελλάδας αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να τσεκάρουν από κοντά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα τους. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια, ο Στάθης Ταυλαρίδης επισκέφτηκε τη Γαλλία, όπου διατηρεί επαφές με ομάδες λόγω της πολυετούς παραμονής του στη χώρα για χάρη της Λιλ και της Σεντ Ετιέν. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Ενωσίτες έχουν ρίξει δίχτυα σε αρκετές χώρες και στόχος τους είναι να ολοκληρωθεί γρήγορα η τελική αξιολόγηση, προκειμένου να ολοκληρώσουν σύντομα τις μεταγραφές που έχουν στο μυαλό τους.

ΑΕΚ

AEK

ΑΕΚ: Στη λίστα ο Φαμπιάνο

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αναζητά δεξί μπακ και τερματοφύλακα. Ένα από τα τελευταία ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Φαμπιάνο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα», ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας για την θέση του φύλακα των γκολποστ. Ο παίκτης πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Ομόνοια την τελευταία διετία, εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίσει στην Αθήνα και αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ένωση.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι  ο Κυπριακός σύλλογος δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τουλάχιστον για την ώρα. Ο παίκτης σε λίγους μήνες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ομόνοια, όμως δεν φαίνεται εύκολη υπόθεση η ανανέωση του συμβολαίου του. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ίσως με μία καλή πρόταση να μπορέσει να κλείσει η συμφωνία με την Ένωση. Οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 200.000 ευρώ και ίσως χρειαστεί ένα ποσό γύρω στις 600.000 ευρώ για την αγορά του από τους Κύπριους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments