Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Επίσκεψη στο ΝΙΜΤΣ

Βασίλης Κικίλιας: Επίσκεψη στο ΝΙΜΤΣ
Βασίλης Κικίλιας: Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε στο νοσοκομείο, το οποίο συνεφημερεύει με το ΓΝΑ Ιπποκράτειο και το Θεραπευτήριο Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε απόψε το βράδυ το στρατιωτικό Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, το οποίο συνεφημερεύει με το ΓΝΑ Ιπποκράτειο και το θεραπευτήριο Ερρίκος Ντυνάν. Ο υπουργός Υγείας είχε συνομιλίες με το υγειονομικό προσωπικό και με ασθενείς που περίμεναν να εξεταστούν στην εφημερία και πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Η κατάσταση στις εφημερίες είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού και σήμερα οι διασωληνωμένοι ξεπερνούν τους 700, ενώ τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι «οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των δημοσίων, των στρατιωτικών και των ιδιωτικών κλινικών δίνουν καθημερινά, όλοι μαζί, τη μάχη τους ενάντια στην πανδημία και κρατούν το ΕΣΥ όρθιο», σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας.

Βασίλης Κικίλιας: Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη

Βασίλης Κικίλιας: Επίσκεψη στο ΝΙΜΤΣ

Βασίλης Κικίλιας: Επίσκεψη στο ΝΙΜΤΣ

Βασίλης Κικίλιας: Συνομιλία με υγειονομικό

Βασίλης Κικίλιας: Συνομιλία με υγειονομικό

Να θυμίσουμε ότι σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας με ανάρτησή του στο Facebook  ενημέρωσε πως όσοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, μπορούν να μπουν και σε «Λίστα Αναμονής» ώστε σε περίπτωση ακύρωσης αλλού προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας επισήμανε: «Καμιά δόση εμβολίου χαμένη. Όσοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, μπορούν να μπουν και σε “ Λίστα Αναμονής” ώστε σε περίπτωση ακύρωσης άλλου προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα. Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη τη χώρα και σύντομα θα επεκταθεί στα περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα».

svg%3E

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Υγείας ανέβασε και ένα βίντεο που αναφέρεται στη δυνατότητα των πολιτών που είναι 70 με 74 ετών να κλείνουν πλέον ραντεβού για να εμβολιαστούν από σήμερα 26 Μαρτίου.

Βασίλης Κικίλιας: Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Επίσης, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, στις αρχές Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 65-69 ετών και στα μέσα Μαΐου, θα πάρουν σειρά οι εκπαιδευτικοί. Ήδη, από τις 19 Μαρτίου άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments